Agent_under_fire

Auteur: Agent_under_fire

Het is Zaterdag 25 november. Eindelijk de grote dag is aangebroken. Na er meerdere series van op tv te hebben gezien ga ik het eindelijk in het echt meemaken. Big Brother! Ik ben een van de 12 bewoners. We zullen gaan vechten om het PM memberschap dat de Federal Government voor ons beschikbaar heeft gesteld.

Zoals altijd als ik ergens nieuw ben, stel ik me netjes voor. Ik ben Agent_under_fire. Ook wel bekend als Ray en inmiddels woon ik al een aantal rondes in de Federatie. Ik woon al vanaf dat ik mij kan herrineren in Yenville, totdat ik noodgedwongen moest verhuizen. Er was oorlog. Hoe kon dat? Waarom? Ik had alles totaal gemist. Voor die tijd had ik me nooit met politiek bezig gehouden, en het kon me ook niet zoveel schelen. Maar toen ze mijn Yenville aanvielen, kreeg ik gelijk een zetel in het parlement. Echter, enkele andere bewoners van de Federatie waren het niet met mijn standpunten eens en vonden het nodig om mij een enkeltje hospital te bezorgen. Maar ook zoals mijn foutje met de CBI, kwam ik gewoon de volgende ronde terug. Eindelijk! Dit maal in Big Brother.
Inmiddels is het maandagmorgen en spreek met Remco over wat wij gaan inzenden. Ik moet eigenlijk wel lachen want Remco zit 2 uur te vroeg op school. School… Wat was door ook alweer mee?…. Het lachen vergaat me snel omdat ik me realiseer dat remco op school on-line is. Net als ik vrijdag. We zitten op dezelfde school en riskeren een rood poppetje in plaats van een camera. Dit maak Big Brother natuurlijk wel spannender. Inmiddels zijn er al 2 bewoners afgevallen en ik zal, wil niet de volgende zijn. Remco blanceerde de vorige keer al op de afgrond, maar volgende keer moet ie beter oppassen. Ook hoor ik steeds meer klaag geluiden dat er mensen vrijwillig uit willen. Dat is natuurlijk beter voor mij. Ik ving ook al op dat ik 1 van de 2 bewoners ben met een eigen fanclub. Al mijn fans, bedankt! Ik moet maar weer eens gaan kijken waar de andere bewoners uithangen want straks nomineren ze mij nog.

Leave a Reply