Inactieven Belangen

Auteur: Lindapinda86

Namens Inactieven Belangen wil ik eerst alle mensen die ons hun vertrouwen geschonken hebben bedanken voor hun vertrouwen. Deze ronde hebben we met 3 parlementsleden een steentje kunnen bijdragen aan de Cyberische politiek. Ons parlementslid The Waiter is deze ronde failliet geschoten, omdat hij zich weer inzette voor de Cyberische samenleving. Do_we en Yoris hebben het overleefd.

Door het verdwijnen van veel ervaren politici uit de politiek wil Inactieven Belangen er weer ervaring inbrengen. Wij gaan door. Zoals u kunt zien op onze kieslijst staan hier bekende namen op die al vaker in de politiek hebben gezeten. Dit wil zeker niet zeggen dat ervaren politici per definitie beter is, maar wij gaan in ieder geval ons best doen. Met uw steun zijn wij binnen Inactieven Belangen er zeker van dat dit gaat lukken.

1 van onze hoofdpunten is wereldvrede. Inactieven Belangen gaat hier ook volgende ronde zich nog veel voor inzetten. Ook onze andere standpunten willen we graag realiseren en zullen ons best doen om volgende ronde veel nieuwe ideeën voor te stellen. Aan de roulatiewet is gesleuteld, zodat deze nog beter is geworden. We hopen dat we deze door uw steun in kunnen voeren.

Door het invoeren van roulatiewetten willen wij de werkgelegenheid in Cyberië enorm laten toenemen zodat meer inwoners belangrijke en leuke banen kunnen uitoefenen. We willen een duidelijk en eenvoudig internationaal beleid invoeren, dat gewoon relax is maar toch veilig, het mag u als burger immers nooit belemmeren.

Ook hopen we op uw steun voor de komende ronde. Met onze kieslijst denken we dat we een goede zet kunnen doen.
Cyberië is het land van ons allemaal, wij willen u helpen gelukkig en vrij te zijn om te doen wat u wilt in dit prachtige land.

Wij hopen dat u: Do_we, lindapinda86, knarf21, marcelbuter, The Marketeer, Miquel Alvarez, m1n1donomy, markvriesenga86, Yoris, The Waiter en de rest van Inactieven Belangen.. Wederom u vertrouwen gunt tijdens de verkiezingen en Cyberië. Seriously Easy Going wordt de volgende handelsperiode.

Leave a Reply