De boot richting Cyberië vertrekt

Auteur: ossie000

De boot richting Cyberiƫ vertrekt. Ik kijk naar het mooie land dat in de verte verschijnt. Ik stap van boord en ga, traditiegetrouw, naar het gemeentehuis. Bij de ingang word ik meteen tegengehouden door 2 grote officers. Ik was niet welkom als Big Brother bewoner. Natuurlijk, dacht ik, ik had me opgegeven voor Big Brother. Als een haas speer ik naar het huis waar ik door de Federal Manager en Assistant welkom word geheten. De meeste bewoners zijn er al. Vrij snel al word ik tot chef-kok gebombardeerd, vooral door mijn ervaring bij de McDonalds. Daardoor zorg ik dus meestal voor het eten.

Het is best wel gezellig altijd bij Big Brother. Het is jammer dat Sir Lex Neumann al zo snel het veld moest ruimen omdat hij er niet was, ben benieuwd hoe hij het zou hebben gedaan in Big Brother. En Apophis is een sneue hond en ik ben best wel blij dat hij weg is.
Waar ik ook best benieuwd naar ben is hoe het zal eindigen. Persoonlijk denk ik dat goedkoopste, COE en bonanza wel hoog zullen eindigen. En ik hoop natuurlijk ik ook. Ik denk dat ik wel een kans maak, maar het ligt allemaal aan het publiek (jullie dus). Voor het zelfde geld vlieg ik de volgende stemronde eruit. Maar ik denk wel dat ik volgende handelsperiode wel haal.
Alhoewel ik dat nou ook niet weer zo heel erg zou vinden. Ik ben namelijk ontzettend benieuwd hoe linda het als presidente doet, waarom de verordening in Eurodam is uitgeroepen, etc, etc. Ik ga dan ook niet ‘valsspelen’ door op msn alles te vragen, dat vind ik ook sneu. Maar niet dat ik zeg, stem mij er uit, ik ga natuurlijk voor die 100 PM-dagen. Maar of ik dat ga winnen, ik hoop het, maar ik zie wel. Oh ja, en als ik genomineerd word: Stem op mij!!!!

Leave a Reply