VirtuaCash

Auteur: VirtuaCash

Het meest succesvolle reallife programma ter wereld is weer van start gegaan.
Een formule die al op sterven na dood leek te zijn, werd door de Fed`s nieuw leven ingeblazen
Het moet niet gekker worden: Big Brother wordt nu ook gespeeld in Miniconomy, Eurodam (Cyberië) is de standplaats van het Big Brother huis.
De Federals proberen Big Brother als een paradijs te maken voor de bewoners, zo hebben de Fed`s er een mengeling van gemaakt tussen Big Brother, De Gouden Kooi & Expeditie Robinson. Mensen die het spel slim spelen, kunnen er zelfs een 100 daagse PM cruise aan overhouden. En dat lukt ze al helemaal wanneer hun karakter intrek neemt in het Big Brother-huis.

Het is nu al duidelijk dat er veel kritiek is over deze nieuwe Big Brother serie in Miniconomy . Op televiesie kun je dagelijks al verschillende filmpjes bekijken van het virtuele paleisje waar mensen zich vrijwillig laten opsluiten. Zullen de producenten van Big Brother nog veel bedenken om de bewoners de immuniteit te geven? Of gaat het hier om Big Brother-fans die een ode brengen aan hun programma?

Hoe reageert de massamedia op Big-Brother?
De massamedia spelen zeer slim in op het programma Big-Brother. Op alle mogelijke manieren die de massamedia kennen wordt er gereageerd. Natuurlijk via de televisie waar het programma op uitgezonden wordt, maar ook via de andere manieren wordt er geprobeerd geld te verdienen aan deze hype, wat natuurlijk erg slim, maar ook niet echt moeilijk is. Het programma is een succes en daarvan moet je als zakenwereld gebruik maken.

Leave a Reply