Central Bureau of Investigations

Auteur: Salvatore Maranzano

Het Central Bureau of Investigations afgekort het CBI is het orgaan binnen de Federatie dat het “cheaten” bestrijd, of te wel het vals spelen. Helaas is het al periodes lang zo dat het CBI buiten hun boekjes treden. Het CBI is zoals gezegd om valsspelers te bestrijden, maar eigenlijk doen ze nog veel meer.

Het bekendste voorbeeld is dat het CBI misdadigers oppakt van schietpartijen en andere misdaden. Iedereen vindt dit normaal, omdat ze dit al menig handelsperiode doen. Hoewel niemand er bij stil staat dat dit helemaal niet mag. Het CBI is opgericht tegen valsspelers, ze zijn er helemaal niet voor de veiligheid van de burger!

Een ander voorbeeld is dat het CBI mee luistert in alle gesprekken, en mensen een spreekverbod opgeeft als ze dingen zeggen die niet mogen. Hiervoor zijn speciale “Assistants” aangesteld, maar als die even niet opletten of het niet nodig vinden om iemand te straffen, dan grijpt het CBI in en legt diegene het zwijgen op. Hiervoor heeft het CBI totaal geen bevoegdheden, maar toch doen ze het.

Al deze informatie heb ik gekregen van een informant van het CBI. Volgende week zal ik weer een “onthulling” schrijven, hoewel voor deze informatie geen informant nodig is, want iedereen kan dit zien! Hoewel dit artikel veel geloofwaardiger zou zijn als ik de naam van de agent noem, respecteer ik zijn/haar dringende verzoek om zijn/haar naam niet vrij te geven.

Hopelijk zullen meer mensen na dit artikel zien dat het CBI buiten hun boekjes treedt, en mij steunen in het standpunt dat het CBI te ver gaat.