King Da Digitalia

Door: Torpedo 7
Vandaag , 29 december 2008 , een van de laatste dagen van het jaar in de Federatie.
De handel in buskruit, knalpistolen,vuurwerk en andere feestartikelen loopt beter dan verwacht. Na zelf al een hele voorraad vuurwerk, buskruit en snoep te hebben ingeslagen reed ik even voorbij de Senaat en zag ik dat er nog niet veel vordering was. Toen ik thuis kwam en alles uit de auto had gepakt, rinkelde de telefoon. Na zoveel dagen was er weer een schip uit Cyberiƫ aangekomen. Na even zoeken vond ik mijn Colt Peacemaker. Deze deed ik snel om en ik vertrok overhaast richting de haven. Maar net vertrokken merkte ik op dat ik mijn cowboyhoed vergeten was dus ging ik hem snel halen.
Toen ik eindelijk bij de haven kwam zag ik dat de toeristen al lang in de stad waren getrokken en ik besloot ze dus aan de haven op te wachten.
Uiteindelijk lukte het me om iemand enkele keren te raken.
Helaas was de officier was wat Cyberisch gezind en besloot me dus maar in het gevang te zetten, zonde.

Na ongeveer een uur kwamen wat handlangers me bevrijden en keerde ik terug naar de haven om een glimp van de boot op te vangen, maar tevergeefs. Een zware auto met geblindeerde ruiten stopte aan de haven, een aantal bodyguards stapten uit en zeiden dat er een spoedvergadering was in het Senaat. Na zoveel lange dagen is het er toch eindelijk van gekomen, de andere senator Tijntrix was komen opdagen. We besloten er dus meteen werk van te maken. Na een VO te hebben uitgesproken konden we overgaan tot het aanstellen van een koning. Er werd unaniem voor gestemd dat Naamloze king zou worden. En het zij zo.
Na nog enkele andere zaken te besproken te hebben reed ik weer huiswaarts en kroop in mijn lekker warme bed.

De volgende morgen nam ik al voorzorgsmaatregelen want met oud op nieuw komt men niet alleen zingen, maar is er altijd veel geknal om het nieuwe jaar in te huldigen.

Post navigation