Miquel Alvarez 4 Mayor Eurodam.

Ik ga na 3 ronden weer voor Mayor Eurodam. Mijn vorige burgemeesterperiodes waren goed verlopen, dus dat legt al een goede basis voor de komende ronde als je op mij stemt.

Dingen beloven doe ik niet veel, het is een moeilijke tijd voor Eurodam. In Eurodam haal je tegenwoordig minder grondstoffen uit de grond dus spelers kopen vaker in de kleinere gespecialiseerde steden waardoor Eurodam zijn grootste inkomstenbron verloren heeft, namelijk de kavelverkoop.

De budgetten die uitgedeeld worden door de Ministers van Financiƫn lagen ook niet al te hoog. Dit is voor mij weer een rede om burgemeester van Eurodam te willen worden. De vorige keer toen de staatskas werd gestolen was ik ook tot burgemeester van Eurodam gekozen en heb toen ook met een minimaal budget moeten werken.

Ik vind het mooi als de burgemeester keuzes moet gaan maken tussen verschillende dingen, i.p.v. als een robot te werk te gaan moet je nu goed nadenken over wat je met het geld doet.

Hierbij mijn beleid:

Subsidie: eenmalig 6 uur na de rondestart, deze subsidie zal 100 ISH bedragen voor mensen met een nettowaarde onder de 999 ISH.

BTW-restitutie: minimaal 1 keer per dag.

ExIms: 24/7, hoe wil ik dit bewerkstelligen? Alleen in het begin van de ronde zal ik maximumprijzen hanteren (behalve hout). Daarna zal de prijs snel dalen. Dit houdt in dat de blokken dus groter worden en dat er meer handel gedreven word.

Wegen: zo lang mogelijke hoofdstraat samen met 2 hele lange zijstraten (net zoals in mijn vorige burgemeesterperiode)

Het is allemaal een beetje standaard, maar als je op mij stemt haal je wel de ervaring in huis waar Eurodam aan toe is!