Nog een mayor in de fout

Door: Rednax

Na de toch al niet echt goed verlopen eerste 2 weken van de handelsperiode is Eurodam weer een schandaal rijker. Na Dhr. Jorisz is ook Frankeur in de fout gegaan. Ook deze mayor heeft zich schuldig gemaakt aan het maken van politieke reclame door het bouwen van een straat. De oplettende Federals twijfelden geen moment en ontsloegen Frankeur.

Aangezien op het moment 1 rechtszaak en 1 hoger beroep tegen Dhr. Jorisz lopen, staan Frankeur nog een zware laatste paar dagen te wachten. Als Frankeur hetzelfde lot treft als Dhr Jorisz zal hij kunnen uitkijken naar het verlies van zijn passief kiesrecht voor 4 handelsperiodes. Daarnaast kan hij een criminel en/of een cheater status krijgen.

Tevens zal dit hopelijk een les zijn voor de Federals die Frankeur hadden aangesteld ondanks dat de CoV vorige handelsperiode al had geadviseerd het passief kiesrecht van Frankeur in te trekken.

Laten we hopen dat Eurodam volgende handelsperiode een betere tijd kent en weer opbloeit tot de welvarende hoofdstad van Cyberiƫ die het ooit was.

Post navigation