Digitalië, ons mooie Digitalië

Auteur: Seison

“Digitalië is niet meer zoals vroeger!”
Dit werd de afgelopen handelsperiodes veelal geroepen. Dit gaat zelfs al een heel eind terug. Het begon een eigen leven te leiden en iedereen wist op zijn eigen manier hoe dit het beste kon worden opgelost. Digitalië was een land waar men bang voor was. Als handelaar moest je op allerlei manieren zorgen dat niemand uit ‘het land der criminelen’ het op jou had gemunt.

Maar inmiddels zijn we een heel eind verder en blijft het geklaag voortduren. We leven niet meer in het verleden, geklaag heeft geen zin. Er zijn veel nieuwe handelaren gekomen en veel oude gegaan. Door het sturen van mailtjes naar oude spelers is er getracht Digitalië weer bij elkaar te krijgen en ik moedig ook iedereen aan dit te blijven doen. Er zijn in handelsperiodes terug enorm veel ruzies ontstaan tussen Digitalianen onderling. Ik roep iedereen op om dit te vergeten! Hou in het achterhoofd dat allen verbonden zijn aan ons mooie land en iedereen hetzelfde doel nastreeft.

Wat belangrijk is om Digitalië bij elkaar te houden zijn de ongeschreven regels. Stelen, schieten beroven en meer van dat soort praktijken doe je niet in je eigen land, daar zijn betere oplossingen voor. Wanneer er weer wordt samengewerkt en er niet meer voor eigen belang wordt gehandeld en geschoten zit voor mij de taak als Koning er op. Misschien zit mijn taak er wel eerder op dan ik had gehoopt, maar dat hoort er allemaal bij. Zolang het gemeenschappelijke doel maar wordt nagestreefd!