Eigen mayor eerst

Auteur: Torpedo7

Bij de vorige verkiezingen in El Peso waren er geen kandidaten voor het mayorschap te El Peso in deze handelsperiode. Alleen Federal Coördinator zag het wel zitten om eens mayor te zijn van El Peso. Op hem had ik dus ook gestemd.
Maar de Federal Coördinator vond het enige tijd voor de handelsperiode begon niet meer zo interessant mayor te zijn van ‘de Digitaanse Stad van het Goud’ en besloot dan maar een toerist het mayorschap van El Peso te geven. Nadat de landingsschepen vol Digitanen waren aangekomen bleken er enkelen niet blij te zijn met Miquel Alvarez als hoofd van El Peso.
Maar het kon mezelf op dat moment niet veel schelen omdat ik het te druk had met het rijk van ‘The Death Sun’ (De Dode Zon) te dienen.

Maar al snel kwam ik aan een kruitlicentie en begon dan maar met het zetten van kruit orders. En een paar uur later was de burgemeester van El Peso al kritiek gewend en moest hij naar het buitenland worden overgebracht. Momenteel heeft de Federal Coördinator de stad weer in eigen handen, maar hoe lang gaat dit nog duren?
Momenteel is er een mogelijkheid om je in te schrijven voor de verkiezingen.