Kort maar krachtig

Auteur: the mega handelaar

Een nieuwe ronde, nieuwe kansen. Er is in deze ronde al aardig wat gebeurt. Zo heeft president Rednax zijn eed afgelegd, hebben Basick bv en Joerik een belangrijke beslissing genomen en weten de meeste handelaren al welke kant het deze ronde op zal gaan.

In dit artikel ga ik een kort interview houden met enkele mensen, om hun mening te vragen over de start van ronde 61.

Als eerste interviewen we de kersverse president Rednax.

Beste Rednax, wat is jouw eerste indruk over ronde 61?
Een ronde waarin het CBI vroeg van zich laat horen en daardoor een deel van de handel bepaalt.
Vind je dit goed of niet?
In principe heb ik niets tegen het CBI, maar de manier waarop ze nu handelen beïnvloedt naar mijn mening de handel veel te veel.
Wat zijn je bedenkingen op een ander vlak?
Nouja, ze lijken me redelijk duidelijk. Bij sommige acties van FEC heb ik sterke bedenkingen.
Bedankt voor de medewerking
Graag gedaan

De president heeft gesproken
Kort maar krachtig.

Nu gaan we even ons licht opsteken bij Joerik, die beslist heeft om op te houden met Miniconomy.

Joerik, vanwaar deze beslissing?
Ik doe niet mee sorry

Hij gooide de deur tegen mijn neus, volgens mij weten we genoeg.
Kort maar krachtig.

Vervolgens gaan we op bezoek bij de Mayor van Kronenburg, Minimize.

Beste Minimize, wat is jouw eerste indruk over ronde 61?
Als mayor in Kronenburg hou ik de handel zelf niet echt in de gaten, maar ik merk via subaccounts dat de handel traag vooruit gaat
Wat is volgens jou de oorzaak hiervan?
Geen idee, sommigen zullen het op de toeristen steken, Basickaanhangers zullen het op de afwezigheid van Basick bv steken, maar de echte oorzaak? Geen idee.
Wat vind je van de huidige FEDs?
Tsja, iedereen zeurt ooit wel eens over FED’s, maar ze moeten een spel leiden en daardoor kan je niet altijd iedereen tevreden stellen. Ze doen hun werk behoorlijk goed vind ik persoonlijk.
Bedankt voor je medewerking
Geeft niets. Had niet veel beters te doen 😛

Kort maar krachtig
Opmerkelijk is de verdwijning van Bubsjen uit de eindelijst. Hij was unscreened winnaar, maar bij de screening ging het mis, hij werd failliet verklaard.

Bubsjen, Wat is er gebeurd vorige ronde? Je was unscreened winnaar, en nu plots cheater.
Klopt, hierover ben ik nog niet veel wijzer geworden. Na enkele mails van de onder ons zeer geliefde Federal coordinator kan ik niet zeggen dat ik inzicht heb gekregen in mijn fouten. Er werd op een vage wijze iets verteld over de verkoop van hout aan een vriend voor 0.5 ISH per stuk. Ik weet nog steeds niet welk persoon ze met deze zogenaamde “vriend” bedoelen en ik zie het probleem sowieso niet, in Virtua verkopen bepaalde personen gedurende een hele ronde hun hout voor 0.7 ISH per stuk. Ik zie dus niet in waarom ik dit niet zou mogen!
Je was toch ook verkozen als burgemeester? Wat is daar misgelopen?
Zoals het grootste gedeelte van de bevolking al weet heb ik hier wat geklooid met het budget. Dit was bedoeld als gebaar richting de overheid dat ik het totaal niet eens was met hun beslissing om mij uit de einduitslag te schrappen! Ik had gewoon ook geen zin meer om mayor te zijn in een spel waar je gebonden zit aan bepaalde totaal onnozele regels. Je kunt handelen wat je wilt maar je wordt gestuurd, in bepaalde mate is dit goed. Maar ik vind dat deze vorm van spelers “besturen” inmiddels te ver is gegaan!
Bedankt voor de medewerking
Graag gedaan

Tot zover dit inmiddels niet meer zo kort maar toch nog krachtig artikel. Nu weten we van verschillende mensen in verschillende functies wat ze over handelsperiode 61 denken.