Onderzoeksresultaten

Auteur: Het Onderzoeksteam

Namens de Federal Government heeft deze organisatie een onderzoek mogen doen naar de vissterfte in de regio voor de kust van Tripolire.
Hieronder vindt u het resultaten van het onderzoek. Om het zo begrijpbaar mogelijk voor u te maken en omdat we de geheimhoudingwet moeten naleven krijgt u bij deze de samenvatting. Alle formules en andere dingen zijn in de handen van de Federal Government.

Inventariseren
Het team is naar de betreffende locatie afgereisd. Samen met de gezanten van de Federal Government hebben wij onderzoek gedaan nabij de kust van Tripolire. Op het strand kunnen wij naast troep van toeristen niks vinden. Dat heeft ons doen besluiten om het water en vooral de kustbodem te onderzoeken.

Bodemonderzoek
Er is een onbemande onderzeeër naar beneden gegaan waaraan een camera hing.
Hoe verder het zich naar beneden bewoog, hoe troebeler het water was. Echter op de bodem kwamen wij vaten tegen met een onbekende vloeistof erin. We zagen dat de vaten erg beschadigd waren en het is ook niet meer dan logisch dat dit de vervuiling heeft veroorzaakt.

Vaten
Eén van de vaten hebben we opgehaald en onderzocht. De resultaten zijn schokkend. Het zat vol met chemische spullen. Een mix van spullen wat het zeer explosief maakt. Verder onderzoek heeft uitgewezen dat deze vaten als bommen werden gebruikt door Japan in de oorlog met Cyberië.
Na onderzoek kunnen we concluderen dat hierdoor de vissterfte is gekomen.

Wat nu verder?
Tijdens het onderzoek vertelde de Federal Government tegen ons dat nu ook het strand was aangetast. Onderzoek wees uit dat op het strand van Tripolire een verhoogde concentratie aan radioactieve straling aanwezig was. Daarom adviseren wij om alles in een straal van 10km tot onbewoonbaar gebied te verklaren.