Trip naar Tripo

Auteur: Demaffer

Nu de heisa rond de kernvervuiling in Tripolire eventjes gaan liggen is besloot demaffer samen met enkele andere El Pesoanen een daguitstapje te plannen naar Tripolire.
Na gezellig te hebben gegeten en gebarbecued te hebben op het lege strand besloten we wat te gaan spelen met het zand, waarin vreemd genoeg lichtgevende brokjes lagen. Immense (lichtgevende) zandkastelen werden er gebouwd en enkele onder ons staken deze stukjes zelfs in hun mond. Nu bleek bij nader onderzoek dat deze brokjes om de één of andere reden radioactief waren en werden al de El Pesoanen gecontroleerd in het plaatselijke universitair ziekenhuis. Niemand bleek iets voor te hebben.

Zou dit betekenen dat mensen uit Digitalië immuun blijken en binnenkort terug kunnen afreizen naar Tripolire om daar de rijke diamantvelden te gaan ontginnen of zullen we enkelen onder ons binnenkort toch nog in gemuteerde vorm terug zien?
Één ding is zeker: Monapolie en El Peso zijn nog nooit zo druk geweest na de ontruiming van Tripolire en als er iets is wat tot vuurgevechten, bomaanslagen en rellen leidt is het de overbevolking in Digitalië wel.