VirtuAle

Auteur: sugarfree

Geen humor deze keer, dus verzin ik de humor er zelf maar omheen voor zover dat lukt. Laat ik eens heel egoïstisch zijn en bij mezelf beginnen. Als sugarfree ben ik nooit ontslagen geweest als mayor. Saltfree is binnen drie dagen ontslagen. Oorzaak? Geen idee, wellicht dat het te maken heeft met het feit dat sugarfree altijd de crimineel is en ook altijd de mayor. Is sugarfree geen mayor, dan mag die crimineeltje spelen. In elk geval zie ik er de humor nog wel van in. Gaat me waarschijnlijk weer een aantal handelperiodes kiesrecht kosten.

Wat ook grappig is, is dat sugarfree zichzelf failliet heeft geroofd. De boetes waren hoger dan de inkomsten met als gevolg dat het allemaal nogal nutteloos was. Nu ik toch bezig ben, ik was zo gewend aan een Digitaliaanse mayor zijn, dat ik niet eens controleerde of mijn officers wel een officerdiploma hadden. Dit bleek dus niet zo te zijn en momenteel is dhaval_0707 illegaal officer. Ook dat is nog door niemand opgemerkt. (Wellicht in de tussentijd van schrijven en publicatie wel.)

Ook grappig dat iedereen gelijk kwam vragen wat er aan de hand was. Aapjes kijken/uitlachen of echte interesse? Wat het ook is, het is een stomme en onvergeeflijke fout. Die VirtuAle schijn ik toch niet zo goed te kunnen verdragen.

Nouja, ik hoop dat er volgende week wel wat leuks te vertellen is.