Bankoverval eindigt in het ziekenhuis

Auteur: Alecto

Sommigen vragen zich af wat er gebeurd is met mij.

Ik ga dit kort uitleggen. Het was vrijdag, een doorsnee dag in Virtua.
Ik was te weten gekomen dat er veel geld in een kluis verborgen zat in een bank van Nasdaqar.
The mega handelaar wist er ook van, en we sloten een deal. Ik zou die bank beroven en de kosten op mij nemen, maar als ik opgepakt werd, zou the mega handelaar fraude plegen via zijn hoge politie functie in de Federatie. Na meerdere pogingen om de kluis te kraken, en elke keer opgepakt te worden, en na lange omslachtige procedures van the mega handelaar om elke keer weer vrij te komen, had ik er genoeg van. Na deze acties was ik al 6.000 ISH van mijn fortuin kwijt. Ik ging naar Cashington en dronk een goed gevuld glas Wodka. Na drie glazen Wodka ben ik opgestaan, en ben ik de grootste winkelstraat van Cashington gaan opzoeken. Met mijn resterend 30.000 ISH heb ik, op twee winkels na, alle winkels leeg gekocht. De winkeliers vroegen zich af wat er met mij scheelde, niet dat ze ontevreden waren, maar ze waren verontrust. Met mijn laatste centjes ben ik naar de zeekaai gereden en heb ik daar een houten sloepje gehuurd. Na een zeer koude nacht, met kleine wolkjes die rond de maan zweefden, kwam ik uitgeput aan in Monapoli.

Ik ben nooit verder geraakt dan het strand. Nog voor ik mijn sloep was uitgestrompeld stonden er al drie Digitaliaanse piraten voor mij, met hun wapens op mijn uitgetelde lichaam gericht. Na nog geen drie seconden waren de criminelen er vandoor en lag ik te creperen van de pijn.
Door de ernst van de wonden ben ik direct per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis in België. Onmiddellijk werd ik geopereerd en opgelapt. De dokter gaf me advies om rustig verder te leven in Virtua, zonder stress en enige lichamelijke druk. Ik heb dan ook mijn ontslag ingediend vanuit België naar de Federale overheid als expert en assistant. De komende weken ga ik verhuizen van Cashington naar Gold Coast, waar ik een klein elektronica winkeltje ga opzetten zonder enige druk en sociale activiteiten.

Groeten vanuit België,
Alecto