Brute moord?

Auteur: Sugarfree

De hele nacht was ik op, het dossier doorzoekend naar een hint. Het kon gewoon niet waar zijn. Ik ging naar buiten en zocht bonanza op. Ik zette een koffer op de tafel en zei zachtjes dat er een bom in zat. Van schrik gooide hij zijn biertje om. Hij vroeg me wat ik van hem wilde.

Ik vertelde hem het verhaal van de dossiers en vroeg om een verklaring. Hij was lijkbleek en toen hij sprak hoorde ik zijn stem trillen. Eindelijk kreeg ik de waarheid te horen. We hadden ruzie gehad en ik was woedend met aia de deur uitgelopen, rechtstreeks naar een paar vrienden van me. Ik schijn daar zoveel te hebben gedronken dat ik totaal van de wereld was. Normaal drink ik niet en dit was gewoon teveel. We gingen pokeren, maar ik verloor al snel al mijn geld. Ik wilde echter niet naar huis, dus zette ik al mijn bezittingen in.

Ik verloor. Ik was alles kwijt en dat maakte me razend. Ik pakte mijn pistool en probeerde ze neer te schieten. Ik stond echter zo onvast op mijn voeten dat ik niet zuiver kon mikken. Ik schoot ergens tegenaan waardoor de kogel afketste en een lamp aan het plafond raakte. Deze schoot los en viel naar beneden, recht op mijn zoon.

Toen werd ik overmeesterd. Ik werd wakker in het ziekenhuis, maar van wat er gebeurd was weet ik niets. Toen de politie kwam (Digitaliaanse politie), hebben ze alles netjes in orde gemaakt. Ze hebben bonanza de schuld gegeven, opdat ik niet de gevangenis in hoefde. Ik heb dus toch mijn eigen kind om het leven gebracht..

Langzaam pak ik de koffer. Ik loop wankelend naar buiten en kijk naar de lucht. Stralend blauw is die. Mijn hand beweegt naar mijn jaszak en omklemt een apparaatje..