De kaart van Roebelarendsveen en zijn perikelen

Auteur: Vincitore

Als je kijkt naar de kaart van Roebelarendsveen, dan zie je veel witte vlekken op de kaart. Vooral in het ijzererts gebied is het raak. En dit is opmerkelijk omdat er helemaal niet zoveel mensen in ijzer handelen deze ronde. Daarnaast is er nog wel een grondstoffenleverancier, Martijn5.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat de kaart van Roebelarendsveen heel snel leeg raakt. Aan het eind van deze week en zeker aan het eind van de ronde, zal er niet veel meer van af te halen zijn.

Een ander probleem van Roebelarendsveen is een lage kavelstaat. Vooral de mensen die klei nodig hebben voor hun stenen, zorgen hiervoor. In Roebelarendsveen zitten 2 tot 3 grote steenhandelaren, wat niet extreem veel is.

Na 1 week was de kavelstaat al onder de 90 gedoken, en nu na ongeveer 1.5 week is de kavelstaat al onder de grens van de 80 punten gegaan! De mayor van Roebelarendsveen, Marcotjuh, laat het volgens mij allemaal maar gaan, omdat de kavelstaat bijna niet van invloed is op het budget.
Het plaatsen van meer exims om parken te maken, zal meer geld kosten dan de eventuele boete die zou worden opgelegd door de MvF.

Nu maar hopen dat het goed komt met de kavelstaat en met Roebelarendsveen zelf!

Post navigation