Virtua in de ban van politieke en bestuurlijke hervormingen

Auteur: Tuned

Dit artikel werd mogelijk gemaakt door informatie ontvangen van de Engelstalige krant Begonia.

Nooit tevoren was de discussie groter in Virtua om een nieuw bestuurlijk systeem in te voeren dan nu. Nadat er weeral problemen waren opgedoken met het aanduiden en vinden van een Consul of Education, waardoor de educatie wat later op gang kwam, leek het velen wel een goed idee om na te denken over de mogelijkheid om een nieuw systeem in te voeren, ten voordele van de efficiëntie van de overheid.

Eerst werden er de zogenaamde ‘Experts’ en de consuls uitgenodigd in een privéclub die werd gebouwd door de Consul of Internal and Foreign Affairs, Tuned. Daarin werd de discussie over een nieuw systeem geopend.
Ze moesten wel met enkele dingen rekening houden, immers zou een systeem dat te veel personen nodig heeft, zo goed gedoemd zijn door de weinige politici in Virtua.

Een ander doel is ook om de uitvoerende en wetgevende macht op te splitsen, op een manier dat men voor Education de beste persoon kiest, en er niet meer posities worden verdeeld, zoals bij het huidige systeem, waarbij de vier personen met de meeste stemmen de titels onder zich moeten verdelen; respectievelijk; Chairman – voorzitter, Consul of Internal and Foreign affairs – Binnenlandse en buitenlandse zaken, Consul of Justice and Safety – Justitie, en Consul of Education – Educatie en onderwijs.

Uiteindelijk kwam er een idee waarmee de meesten wel met eens waren, dit idee omvatte zes personen, vier consuls die werden gekozen, en de wetgevende macht zouden uitmaken. Deze vier consuls zouden dan twee curatoren kiezen die niet uitmaken van de wetgevende macht – dus niemand van de consuls -, één voor Educatie, en één voor Justitie.

Al wordt over deze vorm nog heel hard gediscussieerd, toegevoegd, en verwijderd, we weten al zeker dat er een aanpassing zal komen. En dat deze nog niet voor deze ronde is.

Post navigation