Brutale moordaanslag

Auteur: The Minic

Donderdagmiddag werd op klaarlichte dag politicus en houthandelaar darkkid door verschillende Digitaliaanse inwoners neergeschoten. In totaal raakten meer dan 20 kogels het slachtoffer.

Darkkid, die als houthandelaar zijn hout verkoopt voor slechts 23 cent heeft meer vijanden dan vrienden gemaakt met zijn lage prijzen. Dit lijkt dan ook het onderliggende motief te zijn voor de aanslag. Wie de opdrachtgever is, is niet bekend, maar geruchten gaan dat Katharos of the mega handelaar achter de opdracht zit. Laatstgenoemde ontkent overigens in alle toonaarden.

Wat de aanslag nog grover maakt, is het feit dat verschillende daders op straat hun daden rustig toe stonden te lichten. Terwijl de kogels men om de oren vloog, bleven de andere daders rustig staan communiceren met omstanders, welke op hun beurt ook niet erg geschokt leken van de brutaliteit. De dader die de meeste schoten loste, lime_lemon, vertelde rustig: ik heb hem zeker 17 keer geraakt, en ben maar vier keer opgepakt. De zes skills die ik heb op schieten doen hun werk goed. Ook sugarfree en Naamloze genoten van de aandacht die ze kregen.

Hoewel darkkid er uren na de aanslag niet goed aan toe is, voelde hij zich direct na de schoten nog gezond genoeg om op te scheppen over zijn vermogen. Naar eigen zeggen had hij genoeg geld over om zo’n zestig kogelvrije vesten aan te schaffen. Enkele uren later moest hij toegeven dat zijn gehele kapitaal aan doktersrekeningen was uitgegeven en hij zelfs nog een schuld van zeker 1500 I-Shell had bij het lokale ziekenhuis. Of hij de aanslag zal overleven is op het moment van schrijven nog onzeker. Er wordt hevig getracht de overgebleven kapitaalgoederen te verkopen om zo de openstaande schulden zoveel mogelijk af te lossen.