Senator zijn: Geld krijgen zonder iets te doen?

Auter: iamthebest4

Na vorige handelsperiode commentaar te geven op de koning van Digitalië werd ik deze ronde aangenaam verrast in het Koninklijk Paleis. Koning lime_lemon hing overal posters op dat hij een persoonlijke senator zocht. Hier reageerden enkele personen op, maar na een tijdje had hij nog geen geschikte kandidaat gevonden en vroeg hij of ik even mee kon komen. Hij begeleidde me richting zijn werkkamer en begon een heel gesprek waar ik me vrijwel niks van kan herinneren. Uiteindelijk legde hij de vraag bij me neer of ik zijn persoonlijke senator worden.

Ik voelde me enigszins vereerd dat deze vraag vanuit de koning werd gesteld aan mij en nam deze baan met groot genoegen aan. Ik stelde mezelf ook voor om me volop in te zetten voor een actief senaat deze handelsperiode. Dit resulteerde al meteen in de eerste schoten op ondertussen ex-senator Car-Dealertje (naast dat hij door een aantal als “Cyberiër” wordt beschouwd). Uiteindelijk werd mij ook duidelijk dat de senator van Monapoli neuroman niet vaak aanwezig was in het Koninklijk Paleis en ik drong er bij de mayor van Monapoli op aan om een nieuwe senator aan te stellen. Op dit verzoek werd niet eens ingegaan en ik werd zonder pardon weggestuurd door de beveiliging.

Het aantal wetsvoorstellen begint ook al de pan uit te rijzen (voor Digitaliaanse begrippen) en nogsteeds is er vrijwel niemand in het Koninklijk Paleis te vinden. Ondertussen ben ik bezig het wetboek maar in één keer te herschrijven, dan hoeven onze luie senatoren tenminste niks te doen behalve één keer te stemmen. Het zeuren over de fouten in het wetboek doen andere mensen wel voor hen denken ze, maar soms moeten ze zelf ook eens een bijdrage leveren in plaats van uit hun neus te staan vreten.

Post navigation