En dat is twee

Auteur: Tresias Aegirsson

Nadat de schrijver van dit artikel is ontslagen door een Motie van Wantrouwen, ingediend door Centaura, die ook President is geworden hierdoor, heeft Centaura zich terug getrokken als President.
Waarom? De precieze reden is nog altijd niet helemaal duidelijk. Wel is bekend dat er wat problemen zijn opgetreden tussen Centaura en de Federals.
Dit naar aanleiding van de boetes tegen onder andere houthandelaren. De boetes, die opgelopen zijn tot 100.000 I-shell, waren uitgedeeld wegens het overtreden van Artikel 1 lid 2 van de Internationale Wetten. Deze wet gaat over kartelvormingen, prijsafspraken tussen meerdere handelaren die samen 75% van de markt in handen hebben en een prijs van meer dan 100% boven de productieprijs hanteren.

Nu Centaura zijn ontslag heeft ingediend, zal hoogstwaarschijnlijk Pedro Alvarez aan de macht komen. Dit zal een heftige wending geven aan de politiek.
Pedro Alvarez is op dit moment lid van Lijst Joep Eerlijk en is nooit lid geweest van Trade. Of hierdoor ook allerlei andere mensen ontslag nemen is op dit moment nog niet bekend.

Qua politiek betreft, zit Cyberiƫ voorlopig nog niet stil. Ik hou jullie op de hoogte.

Post navigation