Lijst Joep Eerlijk, al veel gedaan, nog meer te doen!

Veel is veranderd deze ronde bij Joep Eerlijk. Het leek er even op dat Lijst Joep Eerlijk een tijdje niet belangrijk meer zou zijn in de Cyberische politiek, maar de partij heeft zich deze ronde uit de luwte geknokt. Na een zeer matige eerste week van de regering Trade was Lijst Joep Eerlijk voor het eerst in een lange tijd weer de grootste partij. Maar niet alleen aan de kwantiteit is gewerkt, ook heeft LJE een paar grote namen op de lijst staan, waaronder President Pedro Alvarez, Minister van Financiën Katharos en burgemeester van Zwollar the mister.

LJE had echter ook andere doelen, vooral om nieuw talent te zoeken en deze verder te ondersteunen zodat ze kunnen doorgroeien tot mogelijk de volgende Ministers en Presidenten van Cyberië. Daarom is LJE dan ook blij dat opkomende politici als schaijkfire, juizyboy en Mickey B zich hebben aangesloten bij de partij.

Maar wat is Lijst Joep Eerlijk volgende ronde van plan? Te veel dingen om op te noemen, maar in ieder geval staan de volgende punten op de agenda:

  • Het organiseren van een Internationale Conventie omtrent onderwijs met Virtua en Digitalië
  • Het organiseren van Nationale Denktanks met ervaren krachten op verschillende gebieden zoals onderwijs, justitie, bestuur en veiligheid
  • Kijken naar mogelijke innovaties op het gebied van de arbeidsmarkt
  • En natuurlijk zoals je altijd gewend bent van Lijst Joep Eerlijk, een stabiele overheid zonder handelaren te veel in de weg te zitten.

Wij hopen dus dat u op ons stemt zodat we verder kunnen om Cyberië voorop te houden op het gebied van politiek en innovatie, want we hebben al veel gedaan, maar nog meer te doen!