Ideeën

Door: Jn1

Nadat ik 10 handelperiodes geleden Cyberië verliet, knaagde het deze maand toch om een comeback te maken. Ik had van een aantal handelaren al vernomen dat er veel veranderd zou zijn. Dat begon toen ik op de boot stapte en aanmeerde in Roebelarendsveen. “ik moet naar Bahthoevedorp hoor” zei ik nog tevergeefs. Er werd verteld dat Bahthoevedorp een aantal handelperiodes geleden was weggevaagd door de uitbarsting van de vulkaan. Ik besloot direct te verhuizen naar Zwollar en van daaruit startte ik mijn houthandel.
Nu we anderhalve week verder zijn heb ik toch een aantal ideeën die ik met jullie wil delen, deze zouden de handel een boost kunnen geven.

De veiling

Dit was voor mij een nieuw begrip. Ik denk dat de veiling op dit moment een goede boost geeft aan de economie, maar dat deze nog wel zou kunnen worden uitgebreid. Door bijvoorbeeld steen of ijzer (maar dan wel in grotere blokken) aan de veiling toe te voegen worden deze producten ook meer verkocht, dus meer handel. Verder zie ik nu in Cyberië wel eens explosieven voorbij komen, ik denk dat je deze beter alleen in Digitalië in de veiling kunt hebben. Tevens zou ik graag zien dat auto’s aan veiling worden toegevoegd (zie ook kopje auto’s).

Auto’s

Om de handel in auto’s te stimuleren zie ik graag de autoraces terugkomen van 40? handelperiodes geleden. Daarnaast zou het ook een idee zijn om ze toe te voegen aan de export, bijvoorbeeld dat ze moeten functioneren bij een parkeerplaats. En ze dus toe te voegen aan de veiling.
Graag hoor ik jullie reacties over dit artikel terug in de club van deze krant, of een reactie als in een artikel in de volgende editie!