Bonanza en zijn gedachte gang

Auteur: martijn5

Na lang overleggen met de redactie kreeg ik groen licht om af te reizen naar bonanza, de hoofdredacteur die in het dagelijkse leven boer is van beroep, had vandaag zowaar tijd voor wat vragen.

Er was alleen één ding; ik moest naar de akkers van het achterland van Kronenburg waar momenteel aardappels verbouwd worden door de heer bonanza.

Goede dag meneer de Hoofdredacteur, of mag ik ‘bonzo’ zeggen?
Ja,dat mag. Geen enkel probleem martijn5.
Hoe gaat het met u na uw 18 de plaats in MC?
Erg goed, met dat verschil dat ik er iets minder warmpjes bijzit. Ik handel deze handelsperiode niet meer en ik ben ook niet van plan het snel weer te doen in de toekomst. Politiek gezien gaat het goed, de partij waarvan ik lid ben heeft de verkiezingen immers gewonnen.
Mocht je ooit weer gaan handelen, wat kies je dan? Een bijproduct of gewoon lekker ijzer of steen?
Ik heb geloof ik nog nooit ijzer actief gehandeld (ik kan er goed naast zitten hoor). In Bahthoevedorp handelde ik altijd in chips en camera’s en in Kronenburg lijkt benzine/olie me een goede keuze. Maar wie weet komt het er ooit van en handel ik eens wat meer rendabele producten.
Wat zijn jou doelen in de politiek voor de aankomende handelperiodes?
Ik ben in ieder geval niet direct van plan om enige ministerspost op te nemen, aangezien de examenperiode nadert en die al mijn tijd zal opslorpen. Voorlopig zal ik het dus houden op Parlementslid, maar daarnaast heb ik me ingeschreven in elke conventieclub om actief mee te discussiëren over elk onderwerp.
Je bent nu vicepresident wat vin je daar van?
Ik vind het prima. Ik verwacht niet dat ik Tha Game Master zal moeten vervangen, dus wat mij betreft blijf ik de hele periode Parlementslid. Het Presidentschap is leuk, maar uiteindelijk ben ik het Parlementslid zijn steeds meer en meer gaan appreciëren. Net zoals iedereen ambieerde ik eerst uitvoerende macht (ministers en president), maar gaandeweg ben ik toch gaan inzien dat er niet veel boven Parlementslid gaat.
Wanneer kom je in Roebelarendsveen handelen?
Hmmm, daar kan je nog lang op wachten.
Bedankt voor het interview en succes nog verder.
Graag gedaan. Succes voor de rest van de periode.