MvO zoekt Teacher, Heb jij de Teach-factor?

Auteur: Schaijkfire

Deze ronde ben ik (Schaijkfire) de Minister van Onderwijs. Daarom wil ik via deze weg op zoek gaan naar actieve en gemotiveerde Teachers, heb jij een teacher diploma en ook nog andere diploma’s? Schrijf een cursus en begin een school!

Wat heb je nodig?
Een teacher diploma heb je nodig om les te mogen geven, dan mag je de cursus Teacher geven. Wil je meer cursussen geven, dan heb je meer diploma’s nodig, heb je bijvoorbeeld een diploma Teacher en Officer, dan mag je de cursussen Teacher en Officer geven. Je moet je cursus wel zelf schrijven, dit heb je geleerd in je cursus teacher. Als je jouw cursus af hebt moet je die naar mij sturen (Schaijkfire@hotmail.com) dan kan ik deze keuren, is je cursus goedgekeurd kan je een school bouwen (Dit is gewoon een club). Hierin kunnen leerlingen zich aanmelden en zet je jouw Algemene Voorwaarden neer.

Waarom zou je Teacher worden?
Deze ronde heb ik als MvO wat aanpassingen gemaakt in de richtlijnen, voortaan moet een student minimaal 200 ISH betalen per cursus, deze prijs bepaal jij. Door deze richtlijn kan je veel meer verdienen. Als je het niet voor het geld doet kan je het doen om mensen verder te helpen in Miniconomy. Ook krijg je bij oprichting van een goedgekeurde school een subsidie van 500 ISH! Ook krijg je aan het eind van de ronde nog 100 ISH per afgestudeerde leerling met een maximum van 500 ISH!

Interesse of heb je vragen?
Heb je interesse om een school te beginnen of vragen omtrent het starten van een school kun je me altijd bereiken op MSN of mail (Schaijkfire@hotmail.com), via de chat of in het Ministerie van Onderwijs. Hopelijk heeft dit artikel je geïnspireerd om een school te beginnen!

Schaijkfire, Minister van Onderwijs.