Oneerlijke concurentie?

Auteur: Gold runner

Prijzenoorlogen in Virtua? Alles wijst erop van wel. Wordt er niet gedreigd met “Dan koop ik het wel in Cyberië”, dan knallen ze een andere concurrent wel af.
Dit gebeurde mij ook. Ik heb een mooi plastic handeltje en ben er zo’n beetje alleen mee. Af en toe komt iemand anders het ook even proberen en de nodige bedreigingen heb ik ook al gehad. Ik trok me er niet zoveel van aan totdat woensdagmiddag allerlei boze klanten bij me kwamen. Ik had geen keus meer en moest mijn prijs dus wel verder verlagen
Sahib pakte dit anders aan. Hij handelde hout en verkocht dit voor de helft goedkoper dan de andere handelaren. Dit werd hem ook niet in dank afgenomen waarop waarschijnlijk de andere houthandelaren aanslagen organiseerden op hem. Inmiddels zijn de schulden van de heer Sahib zo hoog geworden, dat hij is gestopt.
Dus zijn we nu nog vrij onze vrije handel voort te drijven? Ik ben er nog niet van onder de indruk, al hoop ik dat andere handelaren dat wel raken en ook eens de prijzen omlaag gooien.