Stoelverwarmers voor de parlementsleden

Auteur: Deslat0s

Iedereen die ook maar met 1 voet in het parlement staat die weet het, de politiek in Cyberie is dood te noemen. Van alle parlementsleden reageren er nog slechts enkelen in het parlement zelf, en er is nog maar 1 wetswijziging in een Voorstel terecht gekomen.

Alle topics vallen dan eigenlijk ook stil met de mededeling: “Ik wil graag ook is wat van iemand anders horen”. Die ander, waar op gewacht wordt, komt er meestal niet.

Ik heb mijn persoonlijke hulp dan ook maar ingeschakelt om stoelverwarmers uit te delen in het parlement zodat de parlementsleden die weg zijn in ieder geval geen koude billen krijgen mochten ze onverwachts toch weer is langskomen.

De vraag blijft natuurlijk wel, hoe komt het dat de inactiviteit zo hoog is, en wat gaan we eraan doen? De eerste vraag is misschien simpel te beantwoorde, de verkeerde mensen zitten in het parlement. Blijkbaar boeit het ze allemaal toch niet zo als dat ze tijdens de afgelopen verkiezingen kenbaar hebben gemaakt.

Ik wil natuurlijk geen verwijt maken naar alle parlementsleden, enkele parlementsleden waar The Socialist en bonanza zijn regelmatig te vinden, en proberen het activiteitsniveau wat op te krikken zelfs. Helaas zonder succes.

Online zijn ze wel, op Juizyboy1 na stemt namelijk iedereen wel. Echter wordt er tegen voorstellen gestemt zonder dat er daar een reden voor wordt gegegeven. Zelfs op de raarste stemmingen.

Zo heb ik zelf voor een week terug een Voorstel geplaatst om 20.000 Ish extra aan gemeenten uit te delen. Dit geld kwam vrij omdat er reeds 25.000 Ish meer was uitgegeven in de Federal Store dan verwacht. Zonder reden stemden er toch enkelen tegen dit plan, we weten natuurlijk niet precies wie dit waren, maar het zijn waarschijnlijk dezelfde mensen die ook tegen het oppotten van de staatskas zijn (dit omdat de mensen die mij kenbaar hebben gemaakt dat de staatskas wel wat geld achter de hand mag houden, dezelfde mensen zijn die mij ook kenbaar hebben gemaakt dat het geld wel naar de steden mocht). Beetje tegenstrijdig, maar goed mensen hebben het recht tegen te stemmen en ze zullen vast een reden hebben al is het maar dat ze het niet eens zijn met mijn benoeming als Minster van Financien.

Al met al schiet het dus nog niet zo erg op in het parlement en ik denk ook niet dat ik degene ben om daar iemand de schuld van te geven. Ik kan wel zeggen dat The Socialist er is voor moet zorgen dat zijn partijleden worden wakker geschud, maar dat zou wel behoorlijk hypocriet zijn, want bij Veilig Cyberie mis ik net zo goed heel veel leden. Enkelen hebben zelfs nog geen 1 post in het parlement.

Met de stijging in populariteit bij NEP en groei van het ledenaantal verwacht ik dat zij komende verkiezingen in ieder geval voor een goed aantal zetels garant zullen staan en ik hoop dat The Socialist de juiste mensen kiest om deze plekken te vullen. Nogmaals een handelsperiode als deze is niet te hopen.