Daadkrachtig en ervaren; Nationale Eenheid Partij

Auteur: Nationale Eenheid Partij

Met een onervaren kabinet en zonder duidelijk beleidsplan gingen Veilig Cyberië en Royaal Roebelarendsveen deze handelsperiode in. Veel fouten zijn gemaakt, vooral omdat het kabinet enkel uit onervaren personen bestond. Is dat erg? Ja, heel erg, en ik zal u vertellen waarom.

Deze handelsperiode overspoelde een criminaliteitsgolf Cyberië. De Digitalianen speelden voor het eerst het spel harder en slimmer dan veel Cyberiërs hadden gedacht; in plaats van zelf naar Cyberië te komen en eerlijke burgers neer te schieten, stuurden ze criminelen eropuit om winkels leeg te roven en mensen van hun eerlijk verdiende geld te beroven. Wat deed de VC/RR regering? Niks!

Deze vorm van overlast is lastiger aan te pakken, maar het is niet onmogelijk om het de kop in te drukken nu het nog in te hand te houden is. Meer blauw op straat is één stap, burgers voorlichten hoe hun winkel en portemonnee te beveiligen is een tweede, nog belangrijkere, stap. Als de Nationale Eenheid Partij aan de macht komt, is voorlichting de eerste stap om criminelen af te snijden.

Maar ook de overlast uit Digitalië moet worden aangepakt. Als we de stelende en rovende criminelen aanpakken, kan je er zeker van zijn dat het schieten weer toeneemt. Hoewel NEP dat deze periode al lastiger heeft gemaakt, moet er naar meer middelen worden gezocht om de Digitaliaanse overlast in Cyberië een halt toe te roepen. Schieten is prima, maar het moet gewoon in Digitalië blijven.

Afgeven op de criminaliteit en Digitalië is makkelijk, maar het belangrijkste in onze samenleving is nog wel de handel. Door de criminaliteit een halt toe te roepen beschermen we onze handelaren, maar de handel moet ook gestimuleerd worden.

De doelstelling van NEP is om zoveel mogelijk geld aan de Mayors te geven en hen aan te sporen dit geld vooral aan het begin van de handelsperiode te investeren. Zodoende kan Cyberië snel een voorsprong nemen op andere landen en zijn onze handelaren in een betere positie om in de top 10 te komen.

Concreet strijdt de Nationale Eenheid Partij voor de volgende zaken:
• Méér blauw op straat.
• Minder Digitaliaanse terreur in Cyberië.
• Betere instructies voor burgers hoe ze zichzelf en hun winkel kunnen beveiligen.
• Méér geld voor Mayors.
• Minder bemoeienis met het Mayorbeleid.
• Een ervaren Kabinet.
• Daadkrachtig optreden om zo Cyberië weer nummer één in de Federatie te laten zijn.

Stem dus op de Nationale Eenheid Partij, en strijd mee voor een beter Cyberië!
Cyberië éérst!