Evaluatie onderwijs handelsperiode 74

Auteur: Schaijkfire

Op 13 maart begon handelsperiode 74. Deze periode zou voor mij een periode zijn waar ik al lang op zat te wachten. Deze ronde was ik Minster van Onderwijs. Op de post van Minster van Financiën (MvF) zat Deslat0s en op de post van Minister van Justitie axedry.

Al snel werd gezegd dat dit een rampenkabinet was, dat dit kabinet het geen week vol zou houden met deze Ministers. Het tegendeel is bewezen. Nu (31 maart 2010) zitten nog alle Ministers op hun plaats en moest alleen President Witteheks aftreden wegen persoonlijke redenen. De periode begon al met een crisis toen de MvF volgens de FED’s te veel geld uitgaf aan de Ministeries, wat niet waar bleek te zijn.

Voor mij begon de periode rustig met het bouwen van de ministeries en de examenzalen. De sollicitaties leverden weinig op, slechts 3 kandidaten die zich hadden gemeld. Maar wel kandidaten waarmee ik kon zorgen dat er voor elk vak een Examinator was. Hierbij wil ik deze Examinatoren, Lars (die het toch vrij rustig had) en Juizyboy erg bedanken voor hun inzet.

Helaas kwamen er diezelfde week maar 3 cursussen binnen. 1 Bodyguard cursus die niet alle punten van het Internationaal Akkoord (IA) bevatte en dus helaas moest worden afgekeurd. Ook 1 cursus teacher werd goedgekeurd, maar helaas kon deze persoon geen club bouwen dus haakte hij af. Gelukkig was er toch nog 1 goedgekeurde cursus, namelijk Officer. Misschien wel de belangrijkste cursus als je de partijpunten van vele partijen ziet, die meer blauw op straat willen.

Op dit moment zijn er 6 personen geslaagd in deze cursus. Ik wil daarom hierbij ook Tabakko bedanken voor het beginnen van een school. Helaas zijn dit naar mijn mening te weinig scholen. Ik vind het jammer om te zien dat er weinig mensen zijn die zich willen inzetten voor een school. Dit zal misschien ook liggen aan de opbrengst van een school als je dit vergelijkt met hoeveel tijd je er in steekt.

Ook ben ik van mening dat de 1000 ISH subsidie grens omhoog moet. Volgende periode zal ik tevens in het onderwijs te vinden zijn. Ik zal dan weer mijn eigen school oprichten voor de 3de keer. Laten we hopen dat er volgende ronde meer interesse voor het Onderwijs van Cyberië is en dat mijn eigen school daartoe bijdraagt. Voor klachten over mijn beleid van deze handelsperiode verwijs ik iedereen door naar het daarvoor bestemde Evaluatie topic in het Ministerie van Onderwijs.

Schaijkfire
Minister van Onderwijs handelsperiode 74