Barst het feest los volgende handelsperiode in Zwollar?

Auteur: Schaijkfire

Barst het feest los volgende handelsperiode in Zwollar?
Alaaf inwoners van Zwollar en Cyberië! Ik ben Schaijkfire. Deze handelsperiode ben ik parlementslid maar volgende handelsperiode wil ik burgemeester worden van Zwollar!
Mayor, de leider van onze prachtige stad Zwollar, maar de laatste handelsperiodes zie ik alleen mayors die de stad managen maar niet zorgen voor een sociale en gezellige stad! (NB: Een deel van de zin is niet aangekomen) Daar wil ik verandering in brengen, hoe? Dat zal ik jullie uitleggen; Zwollars Carnaval! Mijn plan is om hieromtrent veel activiteiten te plannen in het gemeentehuis. Dit is het plan; Aan het begin van volgende handelsperiode zal er een verkiezing zijn voor de naam van Zwollar in deze carnavals tijd, als dit gebeurt hebben we nog steeds geen prins(ses)! Ik zal een verkiezing houden voor prins maar dan vergeten we de Raad van Elf! Ook via verkiezingen(Een poll) zullen 5 inwoners worden gekozen tot lid van de Raad van Elf, de prins(ses) benoemt hieruit een Adjudant( Een soort vice-Prins(ses), dit wordt bekend gemaakt in de TMC van de eerste week. Dit gebeurt allemaal in de 1e week, het programma voor de 2e week is als volgt; In deze week zullen de andere inwoners van Zwollar een CV(carnavalsvereniging) kunnen oprichten met andere,(NB: Zelfde reden) hier zal ook een verkiezing komen voor beste clubnaam en verschillende andere activiteiten voor de clubs waar ze in het carnavals klassement eeuwige roem kunnen vergaren( in ieder geval voor die handelsperiode). Maar een Carnavalsfeest zal nooit compleet zijn zonder een optocht, dus daarom zal de laatste week in het teken staan van een optocht, waar de clubs de grootse prijs kunnen krijgen die er is, namelijk de ‘zotte zaag’. De jury voor deze optocht is natuurlijk de raad van elf en de prins! Natuurlijk is dit hele feest alleen maar voor inwoners van Zwollar

Naast dit zal ik ook gewoon een Mayor voor Zwollar zijn, genoeg blokken om te exporteren, diversen blokken om te exporteren, mooie parkjes, monumenten, subsidies, genoeg blauw op straat, een eerlijk verdeelde havenkavel en hopelijk een Zwollarse nummer 1!
Dus wil je dat het feest volgende handelsperiode losbarst in Zwollar? Stem Schaijkfire voor Mayor Zwollar!
Alaaf, Schaijkfire
Uw Mayor volgende handelsperiode?