Kavelkoorts in Monapoli

Auteur: neuroman

Terwijl ik dit schrijf is de kavelstaat van Monapoli richting de 250 aan het gaan. Ik hoor iemand roepen: Dit is de hoogste staat ooit volgens mij! De hoogste tijd om de hoofdpersonen in dit verhaal eens een paar vragen te stellen.
Mayor anneleen1 mag ik even storen terwijl je dit project aan het leiden bent? Wat is hier aan de hand?
Journalisten met vragen, verwijs ik door naar tijntrix, senator van Monapoli, die belast is met de persconferentie en met alle vragen hieromtrent.
tijntrix wat is hier aan de hand?
Ik ben bezig Monapoli een gigantische economische impuls te geven en … anneleen1 roept nog voordat de senator is uitgepraat: je bent gewoon verslaafd aan diamanten!
tijntrix wat is verder je drijfveer om de kavelstaat van Monapoli omhoog te krikken?
anneleen1 roept voor haar beurt: om indruk te maken op mij denk ik. De senator zegt hierop: ahum, ik wil de economie van Monapoli een push geven. Ik zal even wat statistieken noemen. Ik heb 100 kavels verspreid over het grondgebied van onze stad gekocht van verschillende handelaren. Daarbij heb ik 45.000 ISH uitgegeven aan diamanten. De kavel met de hoogste staat heeft nu een staat van 35000. Vrijwel al mijn kavels hebben nu een staat van boven de 1500. Vergeet trouwens niet dat de kavelstaat voor 15% het nieuwe budget bepaald. Je zou kunnen zeggen dat ik mezelf heb opgeofferd om de economie en de spelers te redden van de ondergang. Als ik zo bescheiden mag zijn.

Top of Form

Bottom of Form

tijntrix je wist dus niet wat je met je geld aan moest?
Ja dat ook.
tijntrix bedankt voor het beantwoorden van deze vragen.
Twee handelaren lopen op dat moment voorbij. Het zijn Katharos en iamthebest4. Op de vraag van Katharos of de inwoners van Monapoli niet goed zijn geworden antwoordt iamthebest4: Ik begrijp dat jij het niet begrijpt, maar het is een soort hobby geworden in Digitaliƫ om de diamanten niet te verspillen maar gewoon in de grond te pompen. Ook de Federal Manager bleek even commentaar te willen leveren op de kavelstaat. Hij zei: het is iets aan de hoge kant volgens mij.
Ik ben benieuwd wat de kavelstaat aan het einde van de handelsperiode zal zijn en of andere steden deze kavelstaat ooit kunnen evenaren. Vanuit Monapoli wens ik jullie allemaal heel veel geluk bij het omzeilen van officers en veel succes met stelen en beroven.