Nationale Eenden Partij

Auteur: Torpedo 7

N.E.P of Nationale Eenden Partij,

Stem voor ons! Waarom? Wij zijn een partij met humor waarmee we aantonen dat we genoeg hebben van al dat gezever en standpunten die toch niet gerealiseerd kunnen worden. Het is namelijk ook logisch dat we onze geliefde eenden voorop plaatsen, je kent die beesten wel: Ze zwemmen rond in vijvers en vliegen van hier naar daar en kwaken en kwekken de hele tijd. Het is maar logisch dat een partij in een land zou opkomen voor de inwoners van het land dus bij deze stellen we de kwekkers en de kwakers centraal voor ons, want asociale types geven toch geen moer om politiek , handel of sociaal gedoe. Daarom proberen we ook onze geliefde tweevoeters te beschermen door elke milieuvervuiling en -ramp proberen te voorkomen.

Ook willen we geen buitenlandse dreiging hebben die het gewone leven van eenden kan schaden, deze dient met alle mogelijke middelen te worden tegengehouden. We zijn tegen de vetmesting van eenden! Er zal een evenwichtige voeding moeten komen die de eendenpopulatie ten goede komt.

Wij zullen ook geen dierenmishandeling toestaan! De boetes voor eendenmishandeling moeten verscherpt worden!! Om illegale eendenlever vanuit de wereld tegen te gaan willen we een Douane invoeren. En een extra groep politie- en body-eenden zullen ingehuurd om mishandeling van eenden en illegale eendenlever in de rustige eendenviskraam te bewaren.

De eendencultuur moet bevorderd worden en mag niet gedood worden! Quack!
Stem op ons voor een Quack!-rijke volgende handelsperiode!
(P.s.: Bekijk het artikel langs een andere kant en het krijgt een serieuzere wending)