NEP laat zich niet kennen

Auteur: NEP

Velen dachten dat de Nationale Eenheid Partij opgeheven zou worden nadat zowel Minister van Financiën Troel als President The Socialist werden ontslagen door middel van een motie van wantrouwen. NEP is echter daadkrachtig, en zal door blijven strijden voor een beter Cyberië.

Het havenbeleid van deze handelsperiode door het kabinet The Socialist V was een gewaagde stap, maar wel een die gezet werd omdat de meerderheid van het volk dit idee zag zitten. Immers, in ons officiële verkiezingsprogramma en artikel door partijvoorzitter The Socialist stond dit plan duidelijk uiteengezet. Het doel was duidelijk: een veiliger Cyberië, waar iedere Cyberische burger zich vrij en zonder angst door zou kunnen bewegen. Helaas pakte het anders uit, voornamelijk door elementen in de Federatie die zich tegen Cyberië keren.

Vergis je niet, het spel wordt hard gespeeld. Zelfs in Cyberië zijn er mensen die liever Digitalië de scepter zien zwaaien over ons mooie land, en zij helpen de Digitalianen hier van harte mee. Dat heeft niks met het zaaien van angst te maken, maar met het wakker schudden van het Cyberische volk. Velen zijn zich bewust van dit gevaar, maar vele anderen niet.

NEP heeft fouten gemaakt afgelopen handelsperiode, daar zijn we ons van bewust. Geen van deze fouten heeft het land schade berokkend, maar binnen de partij is er genoeg te doen geweest. De partij is uitgedund, en dit is maar goed ook; alleen de mensen die écht voor Cyberië staan maken nog deel uit van de partij.

Mocht NEP de grootste partij worden in de komende verkiezingen, dan zullen we geen havenbeleid zoals in deze periode voeren. Hoewel we geloven dat Cyberië voor één ronde volledig afsluiten voor altijd zal bewijzen dat het een goede manier is om de criminaliteit te beperken, zal het na de storm van kritiek geen vervolg kennen. Wel willen we inzetten op meer blauw op straat, en zullen hier ook flink op inzetten in de vorm van het opleiden van meer officers en deze direct een baan te geven.

Eenheid is wat we nodig hebben in Cyberië. Willen we dat er wederom een Digitaliaan de handelsperiode wint? Willen we een toestroom van buitenlandse criminelen die onze winkels leegroven? Nee! Wat nodig is, is een daadkrachtige regering, die niet bang is om politieke moed te tonen. Wees trots op Cyberië, en strijd voor ons prachtige land!
Steunt u ons in de verkiezingen? Wij zullen u hoe dan ook steunen ná de verkiezingen.