Nieuw land: Deletia

Auteur: The Imperialist

Beste CoVleden,
U heeft mij niet verboden om dit openbaar bekend te maken. Is dit toch illegaal, dan heb ik zo het nodige agrument dat jullie mij niks verplicht of verboden hebben.

Deletia
Bahthoevedorp en andere steden verdwenen. Waarom? Te weinig spelers. Nu zijn de Federals en Wouter van plan om meer spelers te lokken. Daar toe behoort natuurlijk ook dat ze alles gaan updaten. Nu, als er meer spelers zijn, zijn er nog altijd karakterverschillen. Sommige twijfelen om in Digitalië te gaan wonen om afgeschoten te worden, maar vinden Cyberië ook maar niks met al die moeilijke wetten en concurrentie. Virtua? Engels, en dat steekt bij sommige spelers tegen.
Een nieuw land
Wij hebben geen bucht nodig zoals Kronenburglanddinges was. Een goed uitgewerkte regeringsstructuur, geen replicaCyberië/Digitalië/Virtua. En natuurlijk dat er geen voordelen bij komen voor een bepaald land. Zo krijgen we een evenwichtige Federatie.

Een nieuw land, heeft natuurlijk zijn nadelen en voordelen.

voordelen: Meer spelers (Ze willen vaak in hun oud land blijven, maar ook naar het nieuwe trekken)
Meer PM spelers/Meer winst (Hun sub gaan ze ook wel PM willen maken. Zeker met politiek)
Meer Activiteit (Als ze een nieuw land ontmoeten, met een ander wetboek, zullen ze vaker online zijn.)

Nadelen: Meer werk? (De kaart zal gecorrigeerd worden.)

Hoe gebeurt het schoolbeleid?

Diploma’s heeft een Deletiaan in geen enkel werk nodig. De universiteiten bieden deze cursussen aan:

-Historie
-Sociologie
-Marketing
-Teacher

Dit zijn speciale cursussen buiten Teacher. Alleen het Teacher diploma is geldig in Deletia en de rest zijn “bij cursussen” die een politieker goed kan gebruiken om aan te wijzen dat hij de Deletiaanse samenleving kent en de historische feiten van De Federatie.

Hoe zou Deletia er uit zien?

Deletia, past bij de rest van de namen: Cyberië (Cyber), Virtueel (Virtua), Digitaal (Digitalië) en nu dus ook Deletia (Deleten) Natuurlijk, moet Deletia er niet uitzien als de tot nu bestaande landen. Het voordeel is van Cyberië dat je democratie hebt. Dus het wordt al een Democratisch land. Het voordeel is van Digitalië, dat het criminaliteit heeft. Daar gaat de handel al vooruit op pistolen, bommen, ijzer en kruit. Als we dus het criminele aspect gaan verwerken in het nieuwe land, dan bekomen we een goede stevige economie. Mensen doden is disrespectvol tegenover de gemeenschap en vandaar verboden. Zo krijgen we weeral geen namaak van Digitalië. Bommen en kruit zijn wel legaal. Wat verschillende spelers nog zeggen, is dat het wetboek van Digitalië heel eenvoudig is tegen over dat van Cyberië, laten we dus een eenvoudig wetboek ontwikkelen zodat elke inwoner weet wat hij mag en kan doen. Nu weten we ongeveer hoe het zal werken, maar hoe zit de politiek in een?

Cyberië: Replubiek
Digitalië: Absolute Monarchie
Virtua: Volks-Replubiek
Deletia: Constitutionele Monarchie?

Omdat er nu verschillende regeringsvormen zijn, zal het plezier zeker stijgen. In Deletia zou Patriotisme centraal staan en zo een Trots en Eervol volk krijgen.

Constitutionele Monarchie?

Dat is een monarchie waar de macht van de “alleen-heerser” beschreven staat in de grondwet. Dit betekent dat de machthebber in ons nieuw land niet alles kan doen wat hij wil. Zijn macht is beperkt.

De regering in detail.

Keizer: Is voorzitter in het Parlement, en is de uitvoerende macht. . Hij heeft de macht om: 2 Raadgevers aan te stellen, de clubs: Keizer Parlement, Informatie Deletia te bouwen, om als ambassadeur naar andere landen te gaan. Zelf moet hij de begroting voorleggen aan het Parlement.

Raadgever: Staat in eerste plaats de Keizer bij maar beiden nemen er een verantwoordelijkheid bij: Onderwijs of Justitie.

Deletia Parlementariër: Stemt wetten toe, wijzigt wetten. Zelf moet hij de begroting goedkeuren.

Er zijn in totaal dus 8 politieke plaatsen te bekleden. 1 Keizer, 2 raadgevers (Ministers) en 5 Parlementariërs.

En dit is Democratisch?

Ja zeker! Er kunnen partijen worden opgericht om in het parlement te kunnen komen.
Alleen kun je Keizer pas worden als hij jou heeft aangeduid als opvolger.

Hoe zit die opvolging in een?

De Keizer mag 3 rondes de functie bekleden, dan moet hij een opvolger aanduiden.

Steden?

Parichillingé, Pari (Frans van Paris, Parijs dus) en Chillingé (Chillingen). Deze stad ligt op de plek waar Bahthoevedorp lag.

Het Deletiaans Volkslied:

Deletia, Deletia wij steunen u, Deletia Deletia wij zijn er voor u!
Deletia, Delitia wij vechten voor u, Deletia Deletia wees ons doel nu!
O vecht, voor de glorie! Geef ons de kracht O nu! Strijd, strijd o nu! Wees Glorieus , o nu! Voor glorie van ons land! Kom en vecht mee. O strijd, strijd, strijd, nu mee! voor ons land! Ja land, land land, ons land, Land, land, land!

(http://www.youtube.com/watch?v=se_Swf7-68M van 2.19 min tot het einde)

De Deletiaanse Vlag:
Spijtig genoeg kan ik er geen bijlage van mee sturen. Het is de Digitaliaanse vlag met deze kleuren: Zwart, wit en groen. In plaats van een Kroon, een lauwerkrans, teken van de Deletiaanse Keizer.