Zwollarse dictatuur

Door: MaxiBlue

De Mayor van Zwollar, m1n1conomy, heeft deze periode een wel erg revolutionair plan geïntroduceerd. De Zwollarse Mayor heeft een verordening uitgesproken waardoor enkel in zijstraten winkels gebouwd mogen worden. Daarnaast staat tot in detail vastgelegd hoe de kavels benut mogen worden. Zo mag er slechts op één plek naar klei gegraven worden.

De introductie bracht direct een hoop kritiek met zich mee en er werd al na enkele uren een ontslag aangevraagd. Nadat een overweldigende meerderheid van het parlement voor het voorstel had gestemd, leken de laatste uren van m1n1conomy’s Mayorschap geslagen. De Federals dachten hier echter heel anders over en spraken hun veto uit. Tot ieders verbazing werd het ontslag niet uitgevoerd en kon de Mayor zijn dictatuur voort zetten. Volgens de Federals is er genoeg ruimte voor de burgers om hun winkels te bouwen en is er geen sprake van destructief gedrag. Het parlement heeft inmiddels aangegeven om dit oordeel niet zomaar te accepteren en extra uitleg te zullen vragen aan de Federals.

Veel handelaren hebben Zwollar reeds verlaten en het ziet er naar uit dat nu ook de overgebleven handelaren in opstand komen tegen Mayor m1n1conomy. De Mayor heeft winkels van spelers ingebouwd door parken achter de winkels te leggen. Hierdoor kunnen zij hun winkels niet meer uitbreiden en dreigt de handel in gevaar te komen. De grote vraag is nu of m1n1conomy het einde van de handelsperiode zal halen als Mayor of dat er toch nog een gegronde reden gevonden wordt om hem te ontslaan uit zijn functie.

Post navigation