Stem vrijdag 28 mei H75

Auteur: Bart V

Een stem op de handelspartij 75 is een stem op

Geen massa-subsidies
Massa-subsidies belemmeren in onze ogen een eerlijke concurrentie. Daarom willen wij een andere subsidie verdeling hanteren. I.p.v. massa-subsidies krijgen spelers subsidie op het produceren van bepaalde producten, eigenaar zijn van een club of een grote winkel. Daarnaast moet er een verbod komen op het subsidiëren van spelers met een nettowaarde van 5k of hoger.
Invoeren van een diplomaplicht voor rechters
Elke burger moet een eerlijk proces kunnen krijgen en daarom is een diplomaplicht voor rechters een must.
Betere verantwoording richting burgers.
Wat de politieke partijen nou eigenlijk doen met de stem van de burger is onduidelijk. De leden van het parlement zijn individuen en niemand weet meer van welke partij ze nou echt zijn en zijn soms al lid van de volgende partij terwijl ze nog voor een andere partij in het parlement zitten, dat kan natuurlijk niet. Daarom wil de handelspartij de politiek inzichtelijker maken voor burgers door het organiseren van debatten in een club en een verplichte verantwoording naar de burgers toe met wat we nou eigenlijk hebben bereikt.
Legaliseren van wapenbezit als zelfverdediging.
Het bezit van een wapen moet gelegaliseerd zijn. Daarmee kun je jezelf beter wapenen tegen mogelijke aanvallen . Dit zou je bijvoorbeeld kunnen doen via een wapenvergunning die je eerst aan moet vragen.
Subsidiëren van camera’s en alarmen
De winkels die beveiliging maken/hebben beter subsidiëren zo pak je criminaliteit effectief aan.

Een stem op de Handelspartij is een stem voor een beter Cyberie en een betere handel.
Stem vrijdag 28 mei 2010 H75 voor meer info zie de club.