Afscheid nemen bestaat niet

Auteur: Remcowouter

Ja, ik kan er niet meer onderuit. Volgende handelsperiode mag ik niet meer met de speciale boot eerder naar de Federatie. Dan moet ik ook wachten totdat de deuren worden geopend.
Het zal voor mij en enkele spelers wennen worden. Toch kijk ik terug op een leuke, uitdagende en aparte twee jaar dat ik het Federal-team mocht versterken.

Twee jaar alweer. Dan begint het de normaalste gang van zaken te zijn dat je continue bezig bent met beslissingen nemen, nadenken over welke kant je heen wilt gaan, hoe je het beste de spelers kan plezieren en dergelijke. Al kan ik behoorlijk zelfkritisch zijn, toch heb ik niet het idee dat ik het slecht heb gedaan, al zou je zulke dingen nooit voor 100% over jezelf kunnen zeggen. Hierbij ook een oproep om een artikel te schrijven waarin je evalueert. Al zou het handig zijn als dit om de 5 rondes werd gedaan.

Omdat ik in mijn ogen voldoende heb besloten, bedacht en gedaan, heb ik dus besloten om mijn taak neer te gaan leggen. De taak van Federal is namelijk veel intensiever dan de meeste inwoners denken. Het is niet simpel een ja of een nee zeggen. Het is niet simpel een nieuwe feature aan de federatie toevoegen en op knopjes drukken. Er moet wel degelijk over na worden gedacht waarom er een besluit wordt gemaakt en uitgevoerd. Gelukkig is er in mijn Federalperiode meer afstand gekomen tussen spelers en Federals, hiermee bedoel ik dat de federals zo min mogelijk op de voorgrond treden. Al moet er natuurlijk soms wel op de voorgrond getreden worden, het spel moet natuurlijk wel worden geleid.

Nu ga ik volgende handelsperiode lekker een beetje handelen en proberen een burgemeesterspost te verschaffen en genieten van mijn welverdiende rust.

Ik zal het gaan missen al weet ik dat alles in goede handen is.

Remcowouter aka Federal Government

Post navigation