Met NEP zit je altíjd goed; minder regels, méér handel

Auteur: Nationale Eenheid Partij

Het was een rustige handelsperiode, maar dat is voornamelijk omdat velen van de zomer gebruik maakten om eens lekker te ontspannen en op vakantie te gaan. Het leven in de Federatie en Cyberië gaat echter verder, en ook NEP heeft bewezen een betrouwbare partij te zijn.
Door de vreemde verkiezingsuitslag twee handelsperiodes terug, zaten de huidige politici met de gebakken peren. NEP is één van de partijen geweest die zich belangeloos hebben opgeworpen om de puinhopen van The Imperalist en zijn Cyberische Handelspartij op te knappen. Wij gingen niet op vakantie en lieten het vuile werk achter. Nee, we bleven in Cyberië en ruimden de troep van anderen op.
Nu moeten we onszelf niet op de borst kloppen, aangezien iedere partij die het beste met Cyberië voor heeft hetzelfde gedaan zou hebben. Tevens heeft LiDe ook uitstekende politici afgeleverd om de rotzooi van de Cyberische Handelspartij op te knappen.
Daarnaast probeerde Digitaliaanse terroristen ons deze handelsperiode onder druk te zetten zodat Cyberië z’n boetes voor schieten en bommen leggen zou verlagen. Partijvoorzitter en tevens voor de vijfde maal President The Socialist zwichtte niet voor deze druk. Ondanks het feit dat er massaal aanslagen zouden worden gepleegd in Cyberië, is dit uitgebleven. Zo zien we dat we niet al te bang hoeven te zijn voor Digitalië, mits er de juiste mensen aan het roer staan van ons geweldige land.
De speerpunten waar NEP aan wil werken in komende handelsperiode, zijn:
1. Een beter onderwijssysteem. Nu dat diploma’s maar beperkt geldig zijn, en er over 4 handelsperiodes zich mogelijk problemen voordoen, moeten we komende periode gaan kijken hoe we het onderwijssysteem het aantrekkelijkste systeem van de hele Federatie kunnen maken.
2. Betere veiligheid. NEP is al sinds haar oprichting voor het geven van meer rechten en plichten aan officers. Komende handelsperiode zal het Parlement hier ernstig naar moeten kijken om beter de veiligheid in Cyberië te kunnen garanderen.
3. Kijken naar de situatie met Ibisha. Veel partijen willen Ibisha hebben, zowel binnen als buiten Cyberië. Er moet gekeken worden of Ibisha een nuttige aanvulling is voor Cyberië, en welke status het eiland vervolgens moet krijgen onder de Cyberische vlag.
4. Betere bescherming van grote handelaren. Succesvolle handelaren worden periode na periode stelselmatig dwarsgezeten. Als men alleen al kijkt naar Roebelarendsveen dat zich wil afscheiden omdat haar beste handelaren het steeds moeilijker krijgen, dan is het overduidelijk dat er iets moet gebeuren vanuit het Nationaal Bestuur om het voor de grote handelaren makkelijker te maken. Minder regels, meer handel.
5. De beste mensen op de beste plekken. Afgelopen regeerperiode heeft NEP al bewezen dat ze de best beschikbare personen op de beste plekken in het Kabinet zet. De NEP-politici ontstijgen partijpolitiek en kijken naar wat het beste is voor Cyberië, en niet wat het beste voor hun is.
Stem de Nationale Eenheid Partij, om verzekerd te zijn van goede handel en weinig overheidsbemoeienis!