Switzisch for Mayor!

Auteur: Switzisch

Beste lezers, en Kronenburgers in het bijzonder,

Graag zou ik de volgende mayor van Kronenburg willen worden. Nu ben ik niet van plan alleen maar mijn standaard taken uit te voeren. Ik wil meer doen met mijn ambtstermijn, wanneer jullie mij kiezen!

Ten eerste pleit ik voor een groen en veilig Kronenburg. Dit betekent dus dat er veel parkjes gebouwd zullen worden en dat er voldoende officers worden aangenomen. Op deze manier hoop ik van Kronenburg een mooie leefbare stad te maken.
Ten tweede zal ik ook mijn uiterste best doen altijd voldoende exim-orders te plaatsen. Ik weet hoe vervelend het is als er geen exim-mogelijkheden meer zijn of wanneer het magazijn van de mayor weer eens vol zit. Helaas gebeurt dit nog te vaak, maar wanneer jullie mij kiezen beloof ik dat dit beiden niet het geval zal zijn.
Als laatste, wat mij vooral onderscheidt van de andere kandidaten, wil ik vanuit een bepaald thema gaan werken. Straten krijgen toepasselijke namen, subsidies worden hiervoor op maat gemaakt en het beste van allemaal, er zullen ook prijsvragen komen met mooie prijzen als PM-dagen en strippenkaarten!

Al met al hoop ik dat ik hiermee jullie vertrouwen kan winnen. Wanneer je op mij stemt, stem je voor een groen en veilig Kronenburg, voldoende exim-mogelijkheden en een bruisende stad met allerlei activiteiten, die van Kronenburg weer een mooie stad moeten maken! Ik hoop dat ik op jullie stem kan rekenen!

Switzisch for mayor!