De grote vragenketting van Miniconomy anno handelsperiode 75

Auteur: bonanza

-Vragenketting 1-

bonanza: Wie vind jij de meest geslaagde persoon van Virtua?
riemer_1990: markallen3. Hij draait het langste mee van allemaal. Hij was de eerste ‘non-Dutchy’ die eerste werd (geloof ik, mijn geheugen is echt slecht). Tjah, wat heeft hij niet gedaan? 😉

riemer_1990: Wat heb je allemaal in je kelder?
sugarfree: Loop maar even mee, ik heb hier een oude fiets staan, een kapotte televisie, een kastje met wat oliën, een paar kettingen om dingen aan op te hangen, een multifunctionele ligstoel, wat handboeien, een of andere trillend ding dat hier ooit eens terecht is gekomen en hoe bonanza hier terecht is gekomen weet ik echt niet.

sugarfree: Wat is het wachtwoord van CBI HQ-club?
m1n1conomy: onderdrukking

m1n1conomy: Wanneer is de laatste keer dat je hebt gestolen?
Minimize: Gestolen heb ik laatst gisteravond gedaan. Momenteel zit ik vast voor een poging tot beroving.

Minimize: Hoe vaak per dag denk je aan stoppen met MC?
Ruudz: /

-Vragenketting2-

bonanza: Wat is het lastigste Federal-werkje?
Federal Coordinator (Remcowouter): Beslissingen nemen die een grote invloed hebben op het spel, de laatste skillaanpassing bijvoorbeeld.

Federal Coordinator (Remcowouter): Welke ambities heb je op handelsgebied, sociaal gebied en outside gebied (CoV, CBI, FED etc)?
Rednax:
Handelsgebied: Ik heb nu in Cyberië, Digitalië en Virtua een top 10 plaats gehaald. Logisch dus: volgend doel is eerste worden in alle drie de landen.
Sociaalgebied: Allereerst wil ik alle politieke functies een keer hebben vervuld. Verder is er natuurlijk nog steeds de World Domination, maar daarvoor zal ik eerst meer tijd moeten vrij maken en het een en ander gaan zitten plannen. Als laatste wil ik toch een manier zien te vinden om van priest een leuk en boeiend beroep te maken. Grote delen zijn er al, alleen moet overal het Christendom weg worden gehaald en voor een algemeen iets worden vervangen. Ook hiervoor heb ik op het moment niet genoeg tijd.
Outside gebied (CoV, CBI, FED etc): Na aan bonanza gevraagd te hebben wat de etc. betekende en te horen hebben gekregen dat dit stond voor “het uiterst begerenswaardige beroep van TMC-Editor” hier mijn antwoord: COV ben ik op het moment. Zoals algemeen bekend is heb ik bijzonder veel genoten van het CoV voordat ik er daadwerkelijk inzat. Het enthousiasme en spanning was dus ook groot toen ik eindelijk in die o zo gesloten groep mocht zeten. Het voelde geweldig, maar dan komen de kriebels. Na een ronde ga je merken dat je wel een deel van je lol bent kwijt geraakt, want CoV laten lekken was toch wel een van m’n plezierigste bezigheden geworden…
CBI is iets waar niet echt grip op kan krijgen. Ik begin steeds beter te begrijpen wat ze wel en niet doen, maar ben enorm bang dat het ook een deel van het spelplezier zal wegnemen doordat je zoveel info ziet tijdens het screenen en controleren. Aan de andere kant kan het ook een ontzettend leuk iets zijn wat je een heel nieuw inzicht geeft in MC
FED is denk ik niets voor mij. Ik denk niet dat ik het erg lang volhoud om langs de zijlijn te staan en alles in goede banen te leiden. Ik wil graag met alles tegelijk meedoen en dat zijn gewoon twee dingen die niet heel erg goed samengaan.
En dan het laatste, TMC-Editor… Ik heb bonanza al eens aangeboden te willen helpen met het spelchecken, maar ik werd niet geschikt geacht voor dit beroep. M’n hart brandt nog steeds van verlangen, maar ik verwacht niet dat ik ooit zal worden uitgenodigd.

Rednax: Wat wil je nog graag bereiken in Miniconomy?
Podje: Eigenlijk niks, ik heb alles zon beetje gedaan.

Podje: Wie vind je de leukste vrouw in miniconomy
martijn5: Daes natuurlijk!

martijn5: Wie is de baas in Roebelarendsveen?
Podje: Daes is de baas van Rveen.

Podje: Als je een product in mc moest zijn, wat voor product zou jij dan zijn en waarom?
Rednax: Schroevendraaier, wat past beter bij mij dan het product dat het mogelijk maakt om overal binnen te komen. Op het eerste gezicht lijkt het een onzinnig iets, maar als je beter kijkt blijkt het stiekem voor alle hoogwaardige producten nodig te zijn.

Rednax: You’ve been active before and achieved some things (like marrying with saltfree), but what would you really want to achieve in the upcomming rounds?
Andoversr: /