LiDe maakt beloftes waar

Auteur: bonanza

Geen artikel vol beloftes, maar een overzicht van wat wij de afgelopen drie weken hebben gepresteerd.

Wij beloofden het onderwijssysteem te hervormen en hernieuwing van de diploma’s eenvoudiger te maken. Minister van Onderwijs the mister hield zich aan de belofte en diende verscheidene voorstellen in die het in de toekomst mogelijk maken om versneld een diploma te vernieuwen.

Wij beloofden veiligheid te brengen. Dat deden we. Er waren deze handelsperiode geen aanslagen van buitenlandse mogendheden of groeperingen.

Ook de economie hebben we er weer bovenop gebracht. Na de duidelijke recessie van afgelopen handelsperiode hebben we het momentum aangegrepen om Cyberië weer financieel gezond te maken. Het aantal verhandelde producten is enorm gestegen.

Inactiviteit in het Parlement werd afgestraft. Er werden vier Parlementsleden ontslagen, maar het hadden er zelfs meer kunnen zijn. Toch, aangezien het een gevaarlijke macht is, werd er wijselijk en spaarzaam mee omgesprongen om niet te verzanden in een dictatuur.

We beloofden de mayors zo vrij mogelijk te laten, maar in te grijpen als hun beleid de economie zou schaden. Dat deden we voortreffelijk en zo zorgden we ervoor dat de mayor van Roebelarendsveen zijn verordening niet langer uitvoerde, waardoor Cyberiërs weer zonder belasting konden handelen in de stad.

Ook voor komende periode vragen we uw stem om Cyberië te kunnen regeren.
Wij staan voor een vrij Cyberië, waar elke handelaar zonder onderscheid en zonder belemmering overal kan handelen.
Wij staan voor een verenigd Cyberië. Wij zullen nooit een afsplitsing van een van de Cyberische steden van Cyberië zelf accepteren.
Wij staan voor een veilig Cyberië. Net zoals de laatste drie weken willen we de veiligheid garanderen en zullen we erop toezien dat buitenlandse en binnenlandse groeperingen geen aanslagen kunnen plegen op Cyberisch grondgebied.

Stem bij de aankomende verkiezingen dus op één van de volgende kandidaten:
Bonanza – Politieke oude rot in het vak die weet hoe elke vezel in de politiek gevormd is.
The mega handelaar – De meest ervaren Minister van Financiën op dit moment, die een uitstekend palmares kan voorleggen.
The Eye – Niemand zal ontkennen dat hij het meest actieve Parlementslid was met meer dan tien wetsvoorstellen op zijn conto.
Jorref – Een vaste waarde in de politiek met zeer veel economische kennis, die altijd weet te zeggen waar het op staat.
VirtuaCash – Een oud-Virtuaan die besloten heeft om te proeven van het Cyberische labyrint en daarbij enkele Virtuaanse handigheden aanwendt.
Jorge Clemente – Een nieuw gezicht in Cyberië, boordevol ideeën. Na zijn handelsprestaties zullen we ook politiek van hem horen.
Lexcy11 – Ook een nieuw fris gezicht in Cyberië dat ons toelaat om met beide voeten op de grond te blijven en te denken aan de nieuwe inwoners.

Post navigation