Interview Magnus Andersson

Auteur: Andreas Andersson

Ik kom aan in de Elandlaan, en zie een peperdure villa staan. Dat kan niet mis zijn. Dat is het huis van Magnus Andersson, de mayor van Kronenburg. Ik stap uit mijn taxi en wordt begeleid door 4 bodyguards. Eindelijk ben ik er. Maar dan krijg ik te horen dat meneer Andersson naar een vergadering is. Ik ga rustig zitten en lees mijn vragenlijstje nog eens door.

Daar is hij dan, de burgemeester van Kronenburg. Ik geef hem een hand en krijg een kopje thee van zijn secretaresse. Ik begin mijn vragen.

Hallo meneer Andersson, hoe gaat het met u? Met mij gaat het prima, met jou?
Hoe verloopt uw eerste mayorschap? Tot nu toe gaat het prima. Met Kronenburg gaat het prima. Heb wel een klein foutje gemaakt door de BTW op 20% te zetten. Het leek me logisch dat ik het nog kon veranderen.
Hoe vergaat het de Anderssons? Prima… we zijn aardig actief, had alleen wel iets meer verwacht van deze ronde.
Wat had u dan verwacht? Iets anders dan nu. Iets meer actieve spelers, maar dit is ook prima. We hebben de belangrijke producten als: steen, hout en ijzer.
Wat kunnen we nog van Kronenburg verwachten? Ehm… dat is natuurlijk lastig in te schatten. Bovendien is het gevaarlijk om te zeggen wat ik denk en hoop. We zullen zien wat deze handelperiode ons nog zal brengen. We komen ongetwijfeld in de hoogste regionen!
Wat vindt u van de afscheiding van Roebelarendveen? Ehm.. Ik snap niet dat dit wordt goedgekeurd. Er zitten wel veel Roebelarendsveeners in het Parlement. Op den duur gaat het denk ik problemen opleveren. Ik wens ze daar veel succes
Ik moest weg omdat hij nog belangrijke zaken had. Maar ik vond het een heel erg nuttig en informatief gesprek