Moddergooien voor profs deel 2

Auteur: axedry

Nog geen uitslag op moment van schrijven. Wat denkt u? Het IC schiet niet echt op met een uitspraak over de rechtszaak tussen lindapinda86 en Digitaliƫ. Uitsluitsel zou lindapinda86 het leven kunnen besparen. Want op dit moment is de lieve schat al meer dan 50 keer beschoten en voorlopig leeft ze nog. Voornamelijk omdat ze geld krijgt voor vesten en na 3 dagen wachten nu een officer in haar buurt heeft.

Het kabinet reageerde door het voor iedere stad mogelijk te maken drie extra officers per stad aan te stellen, op kosten van de overheid. Dit zorgde direct voor een storm op de maatregel, ondertussen zijn er al 7 extra officers aangemeld binnen 12 uur. De maatregel wordt goed gebruikt door de mayors.

Verder is er opeens een kruitimport in Eurodam. Digitaliƫ denkt nu Cyberiƫ een hak gezet te hebben, maar het Parlement is al bezig het gat in de wet te dichten. Uit zeer betrouwbare bronnen is er vernomen dat Judge Judy al kruit verkoopt in Eurodam.

Daarnaast voert Judy Judge een rechtszaak tegen de President. Alleen is er wel twijfel ontstaan of iemand die stiekem kruit verkoopt zomaar een rechtszaak mag voeren.

Daarnaast zijn er nog verdachte activiteiten rond om een aanklacht tegen Verona Alvarez, waar Giulio Alvarez (ook al een Alvarez) is. Mevrouw Verona Alvarez voerde nu al drie Moties van Wantrouwen (MvW) in tegen de President, en het schijnt dat marcelbuter het zat is en er een rechtszaak over gestart is.

Verder is er weinig modder te gooien. Ik hoop met de volgende editie bij u te komen en te kunnen vertellen hoe het afgelopen is met lindapinda86.

Post navigation