Pedro Alvarez, geschift en doorgedraaid of super intelligent

Auteur: onbekend

Het leek een rustige dag te worden in de Federatie, maar achter de schermen werden er overuren gedraaid, de druk om lindapinda86 te ontslaan op basis van artikel 7C lid 6 werd steeds groter, verschillende leiders dreigden met een MvW als het ontslag niet snel ingezet zou worden door de President.

Zoals gezegd werden er 2 ontslagen, ten eerste Jelmer.e omdat hij zich al meer dan 72 uur niet had laten zien in het parlement. En de MvJ lindapinda86 wegens een eerder voorval. Maar voordat dit gebeurde is er een omkopingsschandaal naar buiten getreden.

Parlementariër Gunnar Andersson zei iets voor 20.00 in het parlement dat er een poging gedaan was om hem om te kopen. Uit niet bevestigde bronnen blijkt hier Pedro Alvarez achter te zitten. Het brein achter de Alvarez familie, die een flinke tik hadden gekregen na het massa ontslag in het parlement van 5 dagen eerder.

Er zou 2000 ISH geboden zijn als Gunnar Andersson in de wensen van Vrij Roebelarendsveen mee zou hebben gestemd om zo Roebelarendsveen weer onafhankelijk te krijgen. Tevens zijn er bronnen gekomen vanuit de meeting die afgelopen zaterdag plaats vond, dat een paar prominente parlementariërs snel om de tafel gingen zitten om te kijken of ze nog een meerderheid hadden in het parlement na het ontslag omdat ze bang waren Roebelarendsveen kwijt te raken.

Wat misschien nu het meest belangrijke is, is dat Pedro Alvarez, nadat zijn omkopingspoging faalde, een PI aangevraagd heeft in het IC, omdat de President de MvJ op straat zette wegens het volgen van het wetboek. Hij verklaarde dat een verwisseling van de MvJ vertraging in zijn zaak zou betekenen. Kunt u mij uitleggen sinds wanneer een MvJ de baas is over een rechtszaak, is dat niet de rechter, zelfs een wisseling van rechters maakt niet uit, die kunnen de zaak gewoon voort zetten de vertraging loopt op naar hoogstens een paar uurtjes, tevens heeft de president zelf 2 zaken lopen waarin hij als aanklager vertraging oploopt.

Dit lijkt meer een vuil spelletje te zijn om de president omver te kunnen werpen, dan dat het Pedro Alvarez zo aan het hart gaat. Het lijkt er op dat hij de meerderheid van rechters ook aan het verliezen is. Verder speelt Verona Alvarez nog steeds het spelletje dat hij MvW’s in blijft dienen tegen de President en zo om de 48 uur met een post naar buiten komt waarin staat, ik citeer, ‘Faffie bitch hier is je banketbakker.’ Oordeelt u vooral zelf, maar misschien moet de titel aangepast worden naar: Alvarez, geschift en doorgedraaid of super intelligent.

Post navigation