En Virtua dan?

Auteur: Torpedo 7

Virtua is behoorlijk stil deze handelsperiode. Digitalia heeft in het begin van de handelsperiode voor redelijk veel opschudding gezorgd wegens hun boetes en hun postverboden op Cyberische en Virtuaanse personen. Maar het conflict speelde zich voornamelijk af tussen Digitalia en Cyberia. Ook niet veel later vonden er een heleboel politieke verschuivingen in Cyberia plaats. Vrij rveen , en het ontslag van het halve parlement waren zowat de belangrijkste puntjes maar naarmate de vulkaan warmer begint te worden haken ook nog andere parlementsleden af , zoals Thomas 125 ,die zelf ontslag had genomen.

Maar wat opvalt is dat het andere land van de Federatie , Virtua , zich redelijk stil heeft gehouden. Het leek al problematisch te worden met maar een enkele consul die verkiesbaar was maar uiteindelijk (na een uitzonderlijke lange aanmeld datum) waren er zelfs meer kandidaten dan posities. De budgetten werden op tijd verdeeld, consuls werden aangesteld, er werd een voorstel gedaan voor een “presidentieelsysteem” en nog enkele andere zaken werden afgehandeld. Het enige wat te benoemen valt is het ontslag van “zeromercy” (mayor of Cashington) omdat hij namelijk inactief was. Het ontslag liet niet op zich wachten, na een dag inactief te zijn , werd hij al ontslagen. Redelijk snel voor Virtua, aangezien ze blijkbaar de laatste tijd last heeft van “vertraging”.
Sahib, de consul van onderwijs zorgde dat er examens afgelegd werden en dat er scholen waren om studenten op te leiden. Blijkbaar is er zelfs geen rechtbank en niet eens geklaag dat er geen rechtbank is, ook wonderbaarlijk! De embassy van Virtua ligt er kreukvrij bij met topics in het Spaans , Nederlands en het Engels, wel werd er verzocht om alles in het Engels te regelen , wat ook gedaan werd.

Is het nu Bittersweet Ibisha , de enigste Federaal verkozen consul gelukt om een top regering samen te stellen , of is het eerder door de inactiviteit dat alles zo puik loopt? Ik denk eerder aan het laatste maar ik heb wel de indruk dat de heisa in Cyberia er voor gezorgd heeft dat men Virtua met rust heeft gelaten, met uitzondering van die enkele bommen van ons.

Post navigation