Het recht heeft zege gevierd

Auteur: axedry

Joelende mensen in de straten van Zwollar. De thuishaven van de Cyberische Arbeids Partij, de halve partij heeft zijn huis er staan en het zou dan ook de Zwollars Arbeids Partij kunnen heten. Maar waardoor kwam het nou dat al die mensen joelend door de straten liepen.

We nemen u terug naar de bewuste 16e van september. President Axedry werd ontslagen wegens een beslissing van de Openbare Rechtbank. Daarop volgende een hoger beroep in het International Court. De president verdedigde nu niet zich zelf, maar uit geruchten blijkt dat hij juridische hulp van z’n 5 advocaten had waarvan Uber strafpleiter Bonanza de woordvoerder werd.

Na eerst het extra tijd aanvragen van Pedro Alvarez omdat hij geen advocaat kon vinden, heeft hij alsnog zijn tijdslimiet overschreden en was het enige pleidooi van Bonanza. Of dit de president heeft gered weten we tot op heden nog niet. Wel betekende dat na 5 dagen wachten op 21 september om 11:56:46 de status aanvraag van het IC om Axedry zijn presidentsstatus terug te geven.

In eerdere gesprekken waren rechters van de Openbare Rechtbank er heel zeker van dat Axedry geen enkele kans maakte. Ze hadden zeer adequaat op de wetten geanticipeerd en waren er zeker van correct gehandeld te hebben. Deze misschien wel arrogante rechtbank, heeft nu al meer dan 4 dagen niks van zich laten horen in een rechtszaak.

Inmiddels hebben 2 rechters al ontslag genomen, en het is nu wachten tot wanneer de andere rechters hun ontslag indienen. Men verwacht dat dit ieder moment kan gaan gebeuren. Ondertussen is Remcowouter bezig hard zijn richtlijnen te promoten en zodoende nieuwe rechters aan te stellen. Het is te hopen dat hij niet opnieuw zijn richtlijnen moet wijzigen, want dan kan het hele justitionele orgaan op zijn gat want met dit parlement komen richtlijnen er maar zelden er door. Zoals grootmeester in het klagen, martijn5 zou zeggen: niks komt er door behalve die begroting, belachelijk, brand, oorlog, aanslagen, brombrom brr.