Nieuws Overzicht kort

Auteur: Gunnar Andersson

Minister van justitie, remcowouter is nog niet zo lang bezig, heeft nog geen goedgekeurde richtlijnen ( laatst door een typ fout) en dient zijn Ontslag in bij het CoV. Wat zullen de gevolgen hiervan zijn? indien de ontslag aanvaard word, wie wordt dan nieuwe MvJ? Is de ontslag schuld van het parlement? je kan het op de voet volgen in het parlement, achterkamertje en CoV Public.

In Roebeldansveen is er een aantal kruit en wapens gevoncen in de shop van Marcello Alvarez terwijl het in Cyberiƫ verboden is, volg op de voet of het tot een rechtspraak komt in het Openbare Rechtbank.

je kan je sinds kort inschrijven voor So you think you can be a newsreader Afgelopen. Een organistatie van Podje waarmee je je ingesproken nieuwsinzending geld mee kon winnen van 1 tot 1.000ISH . Hou hiervoor Pompersgat in de gaten!

Einde Handelsperiode 80 komt er aan en we maken ons allemaal klaar voor periode 81 die in Begin Oktober begint!we kijken in ieder geval uit naar een nieuwe, frisse, toffe Handelsperiode.