Speerpunten NEP

Auteur: NEP

Deze handelsperiode heeft NEP iedereen laten schrikken door voor de afscheiding van Roebelarendsveen te stemmen. Dit had voornamelijk te maken met het feit dat zo de eenheid binnen de rest van Cyberië behouden kon blijven. Achteraf blijkt dat dit helaas niet gewerkt heeft.

Roebelarendsveen heeft geen status apart gekregen en Cyberië is nauwelijks stabiel te noemen. Dat is dan ook de reden dat NEP onlangs besloten heeft dat het op dit moment beter is als Roebelarendsveen niet afgescheiden wordt. Dit is dan ook wat we graag willen uitdragen.

De laatste maanden is Troel druk bezig geweest met allerlei zaken op het gebied van Onderwijs. Sinds de invoer van het verlopen van de diploma’s is er veel aangepast en komende periode gaat hectisch worden. Hier wil NEP graag op inspelen.

Het verhogen van salarissen van diverse functies ziet NEP als een pluspunt. Op deze manier kan een ieder die veel tijd besteed aan het leefbaar houden van Cyberië, dit ook daadwerkelijk op zijn balans terugvinden. We pleiten dan ook voor verhoging van de salarissen.

Ondanks het ontslag van Switzisch in verband met technische problemen, kunnen we duidelijk stellen dat NEP zeer actief is geweest in het Parlement. Uiteraard willen we dit in de toekomst doorzetten. Wij zijn voor een actieve politiek.

Echter, het meest belangrijke punt: de juiste man op de juiste plek. Mensen met een hart voor hun vak, verstand van zaken en vooral de drijfkracht omdat ze op hun plekje zitten en daardoor hun werk beter zullen vervullen dan iemand die niet op zijn plek zit.