Bovenwijs 2

Auteur: Troel

Vaak is het zo dat als je een lovend artikel in de eerste editie van een krant schrijft, je in het vervolgartikel een wat meer gematigde toon aan moet nemen. Gelukkig is dat in het geval van het onderwijs niet nodig. Sterker nog, dit stukje zal nog mooier zijn dan het vorige stukje. De eerste erkende school heeft zich namelijk gemeld, waardoor er ook daadwerkelijk een mogelijkheid is om nieuwe opleidingen te volgen.

In de vorige editie noemde ik een getal van 36 verlengingsexamens die nog op de rol stonden. Inmiddels een groot gedeelte daarvan afgerond en zijn er inderdaad, zoals ik ook al aangaf, nieuwe bijgekomen. De teller van het totale aantal afgenomen examens staat op 23 examens in 12 dagen, waar ik de snelle rekenaars al hoor denken dat dat bijna 2 examens per dag is. Met op dit moment nog 35 examens in de wacht, waarvan er overigens op het moment van schrijven 1 afgenomen wordt en 5 examens klaar staan voor de kandidaten, zal ook de laatste week een drukke week worden op het Ministerie. Zeker nu examinator schaijkfire een ministerpost bekleed heeft en examinator axedry ontslag genomen heeft.

Mede daardoor wil ik deze kans aangrijpen om jou te vragen als examinator! Ben jij die persoon in het bezit van minimaal het diploma teacher en daarnaast nog 2 andere diploma’s en vooral veel tijd, neem dan via het Ministerie van Onderwijs contact met mij op.

Post navigation