Wijs

Auteur: Troel

Zoals jullie weten heb ik begin deze week ontslag genomen als Minister van Onderwijs. Ik ben erg blij dat er op zeer korte termijn een nieuwe Minister is aangesteld en wel VirtuaCash. Hij is op dezelfde voortvarende manier verder gegaan met mijn beleid en dat zal ervoor zorgen dat het grootste gedeelte van de wachtlijst gewoon weggewerkt kan worden. De huidige Minister is in ieder geval druk bezig om regelingen te treffen voor de volgende handelsperiode.
Ondanks de grote drukte ben ik blij toch te kunnen melden dat er inmiddels 34 examens zijn afgelegd en dat er nog een aantal examens gaande zijn. Dat is een mooi aantal en aangezien The Eye voor het grootste gedeelte verantwoordelijk is, wil ik toch nog een keer zijn naam noemen. Zonder zijn inzet waren we niet ver gekomen.

Waar ik nog wel mee bezig men is het internationale onderwijsakkoord met Digitaliƫ en Virtua. Deze besprekingen liggen helaas al enige tijd stil en het wachten is op commentaar van Digitaliƫ. Het is dus nog maar de vraag hoe dit alles af zal lopen en hoe dit in de toekomst opgelost zal worden. Uiteraard moet er ook gekeken worden naar de betrekkingen met Ibisha.

Post navigation